001 -Family
Vlinderbos Wilnis naar de top

Vlinderbos Wilnis naar de top


Geplaatst op: 2 juni 2015

Op Jenaplanbasisschool Vlinderbos in Wilnis zijn er naast het dagelijkse onderwijs veel mogelijkheden om kinderen in hun individuele behoeften te laten voldoen. Naast remedial teaching, de plusgroep, cultuurmiddagen en nog veel meer zijn we vorig jaar gestart met talentonderwijs. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om te ontdekken welke talenten zij hebben, dat de school meer is dan alleen taal en rekenen. Leren omdat het je interesse heeft, omdat het je boeit en te ontdekken dat leren je ook plezier geeft. Er worden zeer diverse thema’s behandeld, o.a. wiskunde, koken, techniek en tuinieren.

Op dit moment worden de sporttalenten uitgedaagd. De eerste les werd gegeven door Charissa van Bruggen, zij is fysiotherapeut en heeft van alles uitgelegd over het lichaam, bewegen en het voorkomen van blessures. Ook hebben zij al een hockeytraining gedaan. Afgelopen maandag zijn de kinderen naar het Veenlanden College geweest. Twee leerkrachten en 4 Havoleerlingen stonden daar voor ze klaar om ze te begeleiden bij een bijzondere activiteit. Ze hebben daar namelijk een hele mooie klimmuur en na een intensieve warming-up en uitleg mochten de kinderen aan de slag. Gordeltjes om en klimmen maar…. Er waren verschillende routes, de een wat moeilijker dan de ander, maar de sporttalenten van Vlinderbos hebben uiteraard de top bereikt! Iedereen was super enthousiast. We willen dan ook het Veenlanden College hartelijk bedanken voor de gastvrijheid! De komende weken gaan de talenten onder andere nog aan de slag met basketbal, tennis en hardlopen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vlinderbos Wilnis naar de top

Op Jenaplanbasisschool Vlinderbos in Wilnis zijn er naast het dagelijkse onderwijs veel mogelijkheden om kinderen in hun individuele behoeften te laten voldoen. Naast remedial teaching, de plusgroep, cultuurmiddagen en nog veel meer zijn we vorig jaar gestart met talentonderwijs. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: