001 - Tuimarkt
Boten nodig voor Dag van je Leven botendag

Boten nodig voor Dag van je Leven botendag


Geplaatst op: 3 juni 2015

Veel mensen met een verstandelijke beperking zijn samen met hun begeleiders of familie de dagen al aan het aftellen naar de Dag van je Leven botendag op 20 juni. Ieder jaar is het weer een feestje op het water waar nu alweer meer dan driehonderd aanmeldingen voor zijn gekomen. Veel aanmeldingen is natuurlijk fantastisch, maar op dit moment kan nog niet iedereen mee. Reden is dat de organisatie nog niet voldoende boten heeft om iedereen een plekje aan boord te geven. En het zou toch jammer zijn als er mensen teleurgesteld moeten worden.
Daarom een laatste oproep aan booteigenaren uit Aalsmeer en omgeving om in te schrijven met de boot en een paar uurtjes gastheer te zijn voor deze dankbare mensen. Er liggen zoveel boten in ons waterrijke dorp, dus het zou toch moeten lukken.

Vaart u mee, dan wordt u om 10.00 uur verwacht in Jachthaven Kempers bij Leimuiden. U wordt ontvangen met koffie en thee, waarna u kennis maakt met uw gasten voor een rondje varen. De verantwoordelijkheid is in handen van Stichting Ons Tweede Thuis en iedereen met een verstandelijke beperking heeft een eigen begeleider. Het enige wat u moet doen is een rondje varen over de Westeinderplassen van één of twee uur. Bij terugkomst in de haven, is er altijd muziek en kan er nog even nagepraat worden. Voor onze gehandicapte gasten is deze dag altijd een feestje.

Bent u enthousiast en wilt u uw gehandicapte medemens de dag van hun leven bezorgen? Schrijf dan snel in via de website www.dagvanjeleven.org. Kunt u zelf niet, maar kent u wel mensen met een boot? Wijs ze dan op dit bericht of op de website.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boten nodig voor Dag van je Leven botendag

Veel mensen met een verstandelijke beperking zijn samen met hun begeleiders of familie de dagen al aan het aftellen naar de Dag van je Leven botendag op 20 juni. Ieder jaar is het weer een feestje op het water waar nu alweer meer dan driehonderd aanmeldingen voor zijn gekomen. Veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: