001 - Tuimarkt
Fiat Zomer Inruil Boost

Fiat Zomer Inruil Boost


Geplaatst op: 8 juni 2015

Fiat heeft deze maand een mooie zomer inruil actie ingezet. De gehele maand juni ontvangen kopers van een nieuwe Fiat tot wel € 3000 extra inruil voor hun huidige auto. Fiat maakt het kopen van een nieuwe auto hiermee wel heel aantrekkelijk. De aankoopprijs van bijvoorbeeld een Fiat Panda komt hier inclusief inruilboost op slechts € 8895,- te liggen. Kies je voor een Cabrio? Dan kun je gebruikmaken van de gratis upgrade, dat levert namelijk een voordeel op van € 2900,-!

Sinds begin dit jaar staat de superhippe crossover van Fiat in de showrooms, de 500X. Ook deze auto kan nu met voordeel worden aangeschaft zodat u al voor € 18495,- een splinternieuwe 500X koopt.

Een overzicht van de inruilpremies op de diverse Fiat modellen is terug te vinden in de showrooms van Fiat Van Kouwen in Amsterdam en Hoofddorp en op de website www.vankouwen.nl.
De actie loopt alleen deze maand, dus profiteer zolang het kan.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fiat Zomer Inruil Boost

Fiat heeft deze maand een mooie zomer inruil actie ingezet. De gehele maand juni ontvangen kopers van een nieuwe Fiat tot wel € 3000 extra inruil voor hun huidige auto. Fiat maakt het kopen van een nieuwe auto hiermee wel heel aantrekkelijk. De aankoopprijs van bijvoorbeeld een Fiat Panda komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: