001 -Family
GVM heeft Superkids Sterre en Shelly

GVM heeft Superkids Sterre en Shelly


Geplaatst op: 8 juni 2015

Wie de afgelopen tijd het programma Superkids heeft gevolgd, heeft vast ook Elastic Fantastic zien optreden en afgelopen vrijdag de derde plek zien pakken! Dit drietal liet samen prachtige acrobatische elementen zien. Het kleine meisje vloog door de lucht en werd soepel weer opgevangen door de twee grotere meisjes. Ook bouwden ze samen ingewikkelde torens en zorgden dat deze stabiel bleven staan.

Bij Gymnastiekvereniging Mijdrecht beoefenen we elke week deze sport in gymzaal de Brug. In teams van verschillende niveau’s oefenen we acrobatische elementen en laten deze op wedstrijden zien. GVM’79 is erg succesvol in deze sport en zij heeft al meerdere Nederlands Kampioenen afgeleverd. Zo gingen Sterre en Shelly afgelopen weekend naar Zwolle om daar hun oefeningen op het Nederlands Kampioenschap te laten zien. De meiden waren de enige van de vereniging die zich hadden weten te plaatsen, dus extra knap! Het was erg warm en druk in de zaal, wat ervoor zorgden dat de meiden zich niet optimaal voelden. Toch gingen zij vastberaden de vloer op en lieten een mooie oefening zien. Elementen waren strak en dans was synchroon. De jury was streng en gaf de meiden 24,950pnt. Daarna was het wachten wat de tegenstanders zouden doen. De top 6 zat maar 0,5 pnt van elkaar af, dus iedereen was zeer aan elkaar gewaagd. Shelly en Sterre stonden er prachtig tussen op de derde plek!! Met maar 0,1 punt verschil met de nummer 1 was dat een prachtig resultaat.

Wil jij net als Sterre en Shelly ook een Superkid worden? Meld je dan aan bij GVM79! Voor komend seizoen zijn we nu al opzoek naar nieuw acrogymtalent, van beginners tot ervaren turnsters! Volg nog voor de zomervakantie 2 gratis proeflessen!! Iedereen kan acrogymmen!!!!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

GVM heeft Superkids Sterre en Shelly

Wie de afgelopen tijd het programma Superkids heeft gevolgd, heeft vast ook Elastic Fantastic zien optreden en afgelopen vrijdag de derde plek zien pakken! Dit drietal liet samen prachtige acrobatische elementen zien. Het kleine meisje vloog door de lucht en werd soepel weer opgevangen door de twee grotere meisjes. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: