001 -Family
Mooie sportieve dag volleybal bij Assuline Turfstekerstoernooi

Mooie sportieve dag volleybal bij Assuline Turfstekerstoernooi


Geplaatst op: 8 juni 2015

In tegenstelling tot de dagen voorafgaand aan het 27e Assuline Turfstekerstoernooi, was het een heerlijke buitendag voor een gezellig en sportief treffen van vrienden-, bedrijven- en familieteams op het terrein van De Vinken. Om 10:00 uur klonk het startsignaal voor de 17 teams uitkomend in de recreanten- en de superrecreanten competitie. Na de poulewedstrijden volgden voor de recreanten nieuwe poules op basis van de behaalde punten. Het ontliep elkaar maar weinig en leuke duels werden gespeeld. De laatste partij tussen de Grashoppers en de Waterboys werd met klein verschil net als 2 voorgaande jaren door de Waterboys gepakt.
In de superrecreanten poule was het wederom het Assuline team dat de beker in ontvangst mocht nemen. Een knappe prestatie. Atalante dankt hoofdsponsor Assuline, de deelnemers en De Vinken. Tot volgend jaar!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie sportieve dag volleybal bij Assuline Turfstekerstoernooi

In tegenstelling tot de dagen voorafgaand aan het 27e Assuline Turfstekerstoernooi, was het een heerlijke buitendag voor een gezellig en sportief treffen van vrienden-, bedrijven- en familieteams op het terrein van De Vinken. Om 10:00 uur klonk het startsignaal voor de 17 teams uitkomend in de recreanten- en de superrecreanten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: