001 -Family
AJOC is klaar voor een geweldig weekend

AJOC is klaar voor een geweldig weekend


Geplaatst op: 9 juni 2015

AJOC is klaar voor AJOC Back To Basic: "Dit kan niet anders dan een te gek weekend worden"

Volgende week al kan De Ronde Venen weer genieten van een heerlijk AJOC weekend. Vorig jaar keerde AJOC terug als 'Back To Basic'. Terug naar de roots met een wat kleinere tent, goede toegangsprijzen, een laagdrempelig programma met voor ieder wat wils en ouderwetse gezelligheid. Het bleek een succes waarna jongerenvereniging AJOC dit jaar besloot het nog eens ‘dunnetjes’ over te doen. Ze zijn klaar voor een ouderwets gezellig AJOC weekend!

Komende week verschijnt de feesttent weer aan de Molenland zodat de vrijwilligers van AJOC aan de slag kunnen. Wij vroegen BigBird, een van de bands die vorig jaar ook speelde, naar de verwachtingen en of ze er klaar voor zijn.

Marcel Wentink (zanger): "Vorig jaar waren we de afsluiter van de eerste editie van AJOC Back To Basic. We herinneren ons een uitpuilende tent met waanzinnig enthousiast publiek en een uitstekende verzorging door de lieve mensen van de organisatie. Een te gek tentfeest, absoluut één van de tofste optredens die we in 2014 hebben gedaan."
Op de vraag wat het publiek dit jaar van de heren mag verwachten: "Dit jaar komen we met een nieuwe show naar AJOC, de Recht In Je Hart Tour 2015. Met deze nieuwe show zijn we voornemens om alle harten van AJOC te veroveren. Hoe? Dat moet je vooral live meemaken, maar ik kan je alvast verklappen dat het ten opzichte van vorig jaar allemaal net iets grootser, energieker, uitzinniger en interactiever wordt."

Tot slot de vraag hoe we BigBird dit jaar kunnen herkennen. Marcel: "Je kunt ons herkennen aan de enorme dosis meezingers (zo'n 120 hits!), die we hebben verwerkt in de vetste medleys & mash-ups. Na ons spelen de heren van The Dirty Daddies, met een show waar niemand omheen kan, recht in your face! Wij gaan vooral recht in je hart en proberen het publiek met onze charme te veroveren. Dit kan niet anders dan een te gekke avond worden!"

BigBird en The Dirty Daddies spelen op vrijdag 19 juni. Op zaterdag 20 juni staan de 3FM DJ's op het AJOC podium, gevolgd door de nieuwe live sensatie Royal Beat. Op beide avonden is ook discotheek Fireball aanwezig om de welbekende AJOC nummers te draaien.

Kaarten zijn voor beide avonden nog verkrijgbaar en kosten los €10,-. Een passe-partout (toegang beide avonden) kost in de voorverkoop €17,50. Naast online tickets via de website www.AJOCBTB.nl kun je ook terecht bij Primera de Jong in Mijdrecht of De Zwart dranken en delicatessen in Wilnis.
Alleen bij voldoende beschikbaarheid zijn kaarten ook aan de deur verkrijgbaar. Je betaalt dan de deurprijs van €12,50 per kaart. Verzeker jezelf van toegang en koop je kaartje in de voorverkoop. Volg de laatste info via de website, Facebook (facebook.com/ajocbtb) of twitter @AJOCBTB.

Wij sluiten ons aan bij de woorden van BigBird: het kan niet anders dan een te gek weekend worden!Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AJOC is klaar voor een geweldig weekend

AJOC is klaar voor AJOC Back To Basic: "Dit kan niet anders dan een te gek weekend worden" Volgende week al kan De Ronde Venen weer genieten van een heerlijk AJOC weekend. Vorig jaar keerde AJOC terug als 'Back To Basic'. Terug naar de roots met een wat kleinere tent, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: