001 -Family
Radio Aalsmeer blijft verrassen met leuke programma’s

Radio Aalsmeer blijft verrassen met leuke programma’s


Geplaatst op: 9 juni 2015

AALSMEER – Op donderdag 11 juni staat ‘Halte Zwarteweg’ in het teken van Sailwise, een organisatie die watersportvakanties verzorgd voor mensen met een beperking. Tevens zullen er zoals u gewend bent weer diverse interessante gasten achter de microfoon plaatsnemen, zoals Laurens Loos en Danny Baas in ‘LG2tD’ over hun bijzondere project t.b.v. FSHD en Buurter Cees van der Ven in ‘door de Mangel’. Bent u een filmliefhebber? Luister dan naar het ‘Vrijdagavondcafé’ en wie weet wint u die gratis bioscoopkaartjes!

De uitzending van ‘Halte Zwarteweg’ staat donderdag 11 juni tussen 18.00 en 19.00 uur in het teken van Sailwise. Deze organisatie biedt watersportvakanties voor mensen met een beperking. Zo kan men genieten van een vakantie op het eiland Robinson Crusoe in de Loosdrechtse plassen. Verslaggever Rinus is de boot ingegaan richting het eiland om dit vakantieplekje zelf eens te ontdekken. Daarnaast praat hij met deelnemer Wim Bloos over zijn ervaringen. Wist u trouwens al dat ‘Halte Zwarteweg’ het programma dat wekelijks gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding Aalsmeer op 17 juni a.s. maar liefst vijf jaar bestaat?!

FSHD en diverse burgemeesters
Vrijdag 12 juni is het weer tijd voor gezellige muziek tussen 18.00 en 19.00 uur bij ‘Lets Go 2 the Disco’. Danny en Laurens komen langs om te vertellen over hun bijzondere project voor FSHD, een zeldzame, erfelijke vorm van spierdystrofie. Zij zitten een speciale businessklas op de Westplas Mavo waar zij samen met hun klas een speciale inzamelingsactie organiseren om geld in te zamelen.
Daarnaast hoor je diverse interviews met alle kandidaat-kinderburgemeester. Ook kun je luisteren naar een echte (oud)burgemeester. De heer Hoffscholte vertelt waar volgens hem een goede kinderburgemeester aan moet voldoen. Luister dus aankomende vrijdag weer naar een gezellige uitzending van dit jeugdprogramma vol muziek!

Win bioscoopkaartjes
In ‘Vrijdagavondcafé’ is het deze week weer tijd voor de maandelijkse Twitterhit-uitzending. Presentator Ron zet vrijdag 12 juni tussen 21.00 en 23.00 uur alle inzendingen van de afgelopen maand op een rijtje. Luister mee en geniet van diverse hits behorende bij de verschillende thema’s. Vanaf volgende week is er weer een nieuw thema voor de Twitterhit en maak je met jouw inzending weer kans op twee filmtickets voor een film naar keuze bij Crown Cinema. Kijk op de Facebookpagina (Vrijdagavondcafé) of het Twitteraccount (@Vrij_avondcafé) van Vrijdagavondcafé’ voor het nieuwe thema.

Buurter Van der Ven in ‘Door de Mangel’
Maandag is een populaire radioavond op Radio Aalsmeer. Om 18.00 uur begint dat met het social media programma ‘Uur van Puur’, gevolgd door de enige talkshow van Aalsmeer ‘Door de Mangel’ en vervolgens de ‘Top 10 van…’. De avond wordt afgesloten door het muziekprogramma ‘Dragnet’.
In ‘Door de Mangel’ komt maandag 15 juni een einde aan het Dippers-tijdperk, want dan is na 4 Dippers op rij de beurt aan Buurter Cees van der Ven. Hans van der Meer heeft multitasker Van der Ven uitgenodigd naar de studio te komen. “Cees is actief betrokken bij de ‘verlichte tuinen van Aalsmeer’, werft vrijwilligers voor Ride for the Roses en is pramenracer van het eerste uur. Ik ben wel een beetje jaloers op zijn ongebreidelde energie en ben benieuwd waar hij dat vandaan haalt”, aldus Dipper-voorzitter Van der Meer.

Programmamakers gezocht
Radioprogramma’s maken voor de luisteraars uit Aalsmeer, Kudelstaart en omgeving is een geweldige hobby. Werken in een team aan kwalitatieve en informatieve uitzendingen is een leuke uitdaging. Radio Aalsmeer zoekt nog medewerkers die deze uitdaging aan willen gaan voor bijvoorbeeld het programma ‘Weekend Magazine’ om één keer per maand mee te helpen dit actuele programma produceren. Neem gerust eens contact op en kom een keer kijken hoe het werkt!
Wist u trouwens dat bedrijven, middenstanders en andere organisaties reclame kunnen maken op de lokale omroep? Dat adverteren is goedkoper dan u denkt!

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer blijft verrassen met leuke programma’s

AALSMEER – Op donderdag 11 juni staat ‘Halte Zwarteweg’ in het teken van Sailwise, een organisatie die watersportvakanties verzorgd voor mensen met een beperking. Tevens zullen er zoals u gewend bent weer diverse interessante gasten achter de microfoon plaatsnemen, zoals Laurens Loos en Danny Baas in ‘LG2tD’ over hun bijzondere Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: