001 -Family
Feestweek Kudelstaart 777 gaat van start met de Prutrace

Feestweek Kudelstaart 777 gaat van start met de Prutrace


Geplaatst op: 9 juni 2015

Aanstaande zondag 14 juni gaat de Feestweek Kudelstaart 777 spetterend van start met de 1e Kudelstaartse prutrace. Om 13:00 uur zal locoburgemeester Ad Verburg de officiële opening verrichten van de Kudelstaartse Feestweek op het sportcomplex Calslagen bij RKDES.

De Jeugdrace (12 -17 jaar) start om 13:30 uur en vervolgens is het de beurt aan de volwassenen (18+) met een run die start om 14:30 uur.

De kantine van RKDES is vanaf 12:00 uur geopend. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor beide runs, inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 13:00 uur voor de jeugd en voor de volwassenen (18+) tot 13:30 uur bij de wedstrijdleiding. Voor het publiek is de race goed te volgen rond start & finish bij RKDES en in het naastgelegen park met vijver naast het RKDES complex.

Door een wijziging in het parcours is de eerder genoemde finale ronde komen te vervallen en wordt er op rondetijd gelopen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Joey Visscher en wordt gefaciliteerd door Jan Spring in ’t Veld van JFS Sound. Tijdens de race zal er door een “razende reporter” live verslag gedaan worden op en rond het parcours. Daarnaast zal de Kudelstaartse Rick van der Kroon alias de “Dutch Diamond” na de race een optreden verzorgen op het RKDES terras. Het RKDES terras zal geopend zijn tot 19:00 uur. Hier zal ook voor de inwendige mens gezorgd worden in de vorm van een gezellige entourage met broodjes warm vlees en beenham.

U bent meer dan welkom om dit unieke evenement te komen aanschouwen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Feestweek Kudelstaart 777 gaat van start met de Prutrace

Aanstaande zondag 14 juni gaat de Feestweek Kudelstaart 777 spetterend van start met de 1e Kudelstaartse prutrace. Om 13:00 uur zal locoburgemeester Ad Verburg de officiële opening verrichten van de Kudelstaartse Feestweek op het sportcomplex Calslagen bij RKDES.De Jeugdrace (12 -17 jaar) start om 13:30 uur en vervolgens is het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: