De Baat (3e)
Jubileum VLTV 40ste Plassentoernooi

Jubileum VLTV 40ste Plassentoernooi


Geplaatst op: 9 juni 2015

In de laatste week van juli, van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli aanstaande, staat het altijd oergezellige Plassentoernooi weer op het programma. Het is de 40ste editie van het toernooi dus het belooft een spetterende week te worden!

Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen zullen in een week maar liefst zo’n 500 tennissers strijden om de titel en de eer in hun enkel, dubbel of mixdubbel wedstrijden in de categorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8! Overdag van maandag t/m vrijdag spelen ook de Veteranen 55+ in de categorieën 6,7,8 (DD,HD,GD), aangevuld met gemengd dubbel in categorie 5.

Toptennis, veel gezelligheid en fantastisch eten!
Het plassentoernooi vindt al jaren plaats in de laatste week van juli. Een sterk deelnemersveld zal wederom zorgen voor toptennis in de Ronde Venen, zeker gezien de deelname van topspelers uit de categorie 2. Maar naast schitterend tennisspel kan er ook genoten worden van culinaire verrassingen, verzorgd door topkoks uit de omgeving! Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers en toeschouwers verwacht door de geweldige locatie waar van toptennis kan worden genoten in combinatie met heerlijk eten in een gezellige ambiance.

Finale weekend
In het weekend van 25 en 26 juli worden de halve finales en de finales gespeeld, opgeluisterd door een spetterende feestavond op de zaterdagavond. Het 40-jarig jubileum zal uiteraard ook gevierd worden gedurende de week met extra feestelijke activiteiten. De Veteranen spelen op vrijdag 24 juli de finales en sluiten deze dag hun toernooi af met een overheerlijk slotdiner met gezellige muziek.

Schrijf snel in, want vol is vol!
De inschrijving voor dit gezellige toernooi is al geopend en sluit op zondag 5 juli. Gezien de overweldigende belangstelling de laatste jaren raden we aan snel in te schrijven, want vol is vol! Inschrijven kan via www.plassentoernooi.nl , op deze site is ook alle overige informatie te vinden over het plassentoernooi. En volg het laatste nieuws via www.facebook.com/plassentoernooivinkeveen.

Ook als toeschouwer bent u natuurlijk van harte welkom. Kom daarom vooral in de laatste week van juli eens kijken bij VLTV en laat u verrassen door toptennis en fantastisch eten in een zeer gezellige ambiance!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileum VLTV 40ste Plassentoernooi

In de laatste week van juli, van vrijdag 17 tot en met zondag 26 juli aanstaande, staat het altijd oergezellige Plassentoernooi weer op het programma. Het is de 40ste editie van het toernooi dus het belooft een spetterende week te worden!Op het tenniscomplex Molmhoek te Vinkeveen zullen in een week … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: