001 -Family
Volledige line-up Bruggenfestival Aalsmeer bekend

Volledige line-up Bruggenfestival Aalsmeer bekend


Geplaatst op: 9 juni 2015

Afgelopen week kondigde de organisatie van het Bruggenfestival, bestaand uit jongeren uit de wijk, de hoofdacts van het Bruggenfestival 2015 al aan. Met Rapgroep Fata en feestband Jamento heeft het Bruggenfestival twee grote acts gestrikt om het Poldermeesterplein te laten zingen en springen.

Van 12.00 tot 19.00 zal Aalsmeer Oost voorzien worden van een divers cultureel programma. De aftrap wordt gedaan door brassband Etenrnity percussion, die we wijk wakker zal maken met haar exotische beats. Vervolgens zal wethouder van der Hoeven het programma officieel openen en daarbij de sleutel overhandigen van de nieuwe jongereninloop in Aalsmeer Oost. Daarna maken Sasja Brouwers en haar getalenteerde zangers en zangeressen hun opwachting. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Speciaal voor hen is er een leuk poppentheater ingevlogen.

Nederlandstalige zanger Hank Adams verzorgt een aantal heerlijke meezingers om het plein los te krijgen. Vervolgens komt rockband The Anchor Creek de versterkers testen. Deze band won afgelopen jaar de Popprijs Amstelland en is daarmee de meest veel belovende act van de regio.

Na de Anchor Creek is het tijd voor de headliner uit Deventer. Rapgroep Fata zal met haar hitjes het plein doen meezingen en misschien zelfs wel een beetje springen. Uiteraard delen de jongens ook handtekeningen uit.

Om nog een beetje in de hiphop sfeer te blijven geeft danscrew buentingboys een spetterende dans performance. Hopelijk is het publiek daarna flink opgewarmd om zelf te gaan dansen, want Jamento zal als afsluitende band het podium betreden. Ruim een uur spelen zij swingende feest hits, favoriete covers en absolute classics.

Ter afsluiting zullen lokale DJ’s het feest voortzetten en de deze feestelijke dag afsluiten.

Voor meer informatie over het Bruggenfestival en de het exacte tijdschema verwijzen wij u graag naar de facebook pagina van het Bruggenfestival https://www.facebook.com/bruggenfestivalaalsmeeroost?fref=ts


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volledige line-up Bruggenfestival Aalsmeer bekend

Afgelopen week kondigde de organisatie van het Bruggenfestival, bestaand uit jongeren uit de wijk, de hoofdacts van het Bruggenfestival 2015 al aan. Met Rapgroep Fata en feestband Jamento heeft het Bruggenfestival twee grote acts gestrikt om het Poldermeesterplein te laten zingen en springen.Van 12.00 tot 19.00 zal Aalsmeer Oost voorzien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: