001 -Family
Getuigen van beroving oprit snelweg A2 Vinkeveen gezocht

Getuigen van beroving oprit snelweg A2 Vinkeveen gezocht


Geplaatst op: 9 juni 2015

Vinkeveen - Dinsdag 2 juni werd een man beroofd op de oprit Vinkeveen naar de snelweg A2. De politie zoekt getuigen.

Rond 17:30 uur reed de man in de richting van Amsterdam de oprit naar de A2 op, toen hij een donkergekleurde auto met Duits kenteken op de vluchtstrook passeerde. Daarbij stond een man in net kostuum die hem wenkte. Hierop stopte de man op de vluchtstrook en reed hij een aantal meter over de vluchtstrook achteruit om de wenkende man te benaderen. Vervolgens stapte de wenkende man aan de passagierszijde in de auto en beroofde de man van zijn geld. Daarna zag het slachtoffer een tweede man, ook in net kostuum, voor zijn auto staan. Beide mannen reden in de donkergekleurde auto weg de A2 op in de richting van Amsterdam.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten over deze beroving, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Getuigen van beroving oprit snelweg A2 Vinkeveen gezocht

Vinkeveen - Dinsdag 2 juni werd een man beroofd op de oprit Vinkeveen naar de snelweg A2. De politie zoekt getuigen. Rond 17:30 uur reed de man in de richting van Amsterdam de oprit naar de A2 op, toen hij een donkergekleurde auto met Duits kenteken op de vluchtstrook passeerde. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: