001 -Family
Mooie opbrengst voor Lock me up actie in Aalsmeer

Mooie opbrengst voor Lock me up actie in Aalsmeer


Geplaatst op: 10 juni 2015

Afgelopen week lieten 10 deelnemers zich 12 uur lang opsluiten in een houten hokje om geld in te zamelen voor Stichting Free a Girl. Deze noodhulporganisatie zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en inmiddels zijn er meer dan 3.300 meisjes uit bordelen in Azië bevrijd.

In Restaurant Welkom Thuis stonden 2 hokjes opgesteld en werden in de periode van 2 tot en met 6 juni dagelijks bewoont door 2 deelnemers. Ingrid Claasen, al jaren werkzaam als vrijwilligster voor deze Stichting begeleidde alle deelnemers tijdens deze actie. Samen met oud-deelneemster Miranda Gommans sloot zij daarnaast de deelnemers 12 uur op of werden bevrijd.

De volgende deelnemers lieten zich 12 uur opsluiten: Ton Harte, Marlene Lopes, Erwin de Bruijn, Natasja Offerman, Liane Nederstigt, Sasja Brouwers, Petra de Ree, Marjanne Vleghaar, Liesbeth Wegman en Patricia Schijff.

Om de 2 uur mochten de deelnemers even het hokje uit om de benen te strekken en leefden gedurende de opsluiting op water en één bakje rijst.

In restaurant Welkom Thuis werden afgelopen week tal van activiteiten georganiseerd waarmee geld werd ingezameld en vele partijen hebben hun medewerking hieraan verleend. Alle deelnemers zijn dan ook heel erg dank voor alle support! Een lach en een traan lagen vaak dichtbij want de deelnemers werden na 12 uur weer ‘bevrijd’ maar miljoenen kinderen helaas niet.

Alle deelnemers hebben middels Social Media, het benaderen van sponsoren en door middel van het opzetten van inzamelingsactiesmaar liefst 10.322,43 euro opgehaald. Dit bedrag is exclusief de veilingitems waar op geboden is. Een hele mooie prestatie waarmee Stichting Free a Girl maar liefst 206 meisjes kan bevrijden uit de prostitutie.

Landelijk namen 230 deelnemers deel aan deze inzamelingsactie en werd er maar liefst 417.847 euro opgehaald. Inmiddels hebben zich al diverse mensen aangemeld voor de Lock me Up actie volgend jaar. Voor meer informatie en om te doneren www.lockmeup.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooie opbrengst voor Lock me up actie in Aalsmeer

Afgelopen week lieten 10 deelnemers zich 12 uur lang opsluiten in een houten hokje om geld in te zamelen voor Stichting Free a Girl. Deze noodhulporganisatie zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en inmiddels zijn er meer dan 3.300 meisjes uit bordelen in Azië … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: