001 - Escaperoom aglemeen
Werkzaamheden tijdens de aanleg van een kunstgrasveld

Aanleg (voetbal)kunstgrasveld sportpark Calslagen Kudelstaart begonnen


Geplaatst op: 10 juni 2015

Deze week is de aannemer begonnen met de aanleg van een kunstgrasveld op het sportpark Calslagen. Het voetbalveld gaat voornamelijk gebruikt worden door de Kudelstaartse voetbal- en handbalvereniging RKDES. De werkzaamheden zijn half augustus gereed, dus bij aanvang van het voetbalseizoen.

Wethouder sport Gertjan van der Hoeven: “De gemeente investeert veel in moderne sportvoorzieningen voor de sporters in Aalsmeer en Kudelstaart. De aanleg van dit kunstgrasveld op het sportpark Calslagen is daar een goed voorbeeld van.”

De werkzaamheden beginnen met het inrichten van het werkterrein en het verwijderen van de oude hekken en andere voorzieningen op het huidige voetbal(natuur)grasveld. Daarna wordt de grond afgegraven en afgevoerd en wordt de ondergrond gestort waarop het kunstgras wordt gelegd. De werkzaamheden eindigen met het aanbrengen van tegelpaden rond het veld en hekken.

De omwonenden zijn per brief geïnformeerd over deze werkzaamheden die mogelijk enige overlast kunnen veroorzaken.

Werkzaamheden tijdens de aanleg van een kunstgrasveld

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanleg (voetbal)kunstgrasveld sportpark Calslagen Kudelstaart begonnen

Deze week is de aannemer begonnen met de aanleg van een kunstgrasveld op het sportpark Calslagen. Het voetbalveld gaat voornamelijk gebruikt worden door de Kudelstaartse voetbal- en handbalvereniging RKDES. De werkzaamheden zijn half augustus gereed, dus bij aanvang van het voetbalseizoen. Wethouder sport Gertjan van der Hoeven: “De gemeente investeert … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: