Inschrijving gestart nieuwe EHBO cursus in Wilnis

Inschrijving gestart nieuwe EHBO cursus in Wilnis


Geplaatst op: 11 juni 2015

EHBO vereniging Wilnis start vanaf oktober op de woensdagavond met een nieuwe cursus EHBO met AED. Een cursus die bij iedereen in de dagelijkse gang van zaken wel eens van toepassing kan zijn. De ervaren docente leert je in 14 lessen op een praktijkgerichte manier wat je kunt doen bij kleinere en grote letsels; van een kleine snee tot grote bloeding of een botbreuk. Hoe handel je in deze gevallen en wat kun jij doen? Schrijf nu in voor 1 september via info@ehbowilnis.nl.

Inhoud cursus

In de EHBO-opleiding leer je alle vaardigheden om kleine tot grotere letsels te behandelen en erger te voorkomen. Van botbreuken en schaafwonden tot ernstige bloedingen en shock. In de cursus leer je op een juiste manier hiermee om te gaan. Bij de EHBO cursus is de aantekening reanimatie AED inbegrepen. Je leert bij AED met behulp van een AED-trainer een elektrische schok toe te dienen aan slachtoffers waarbij geen hartslag meer wordt waargenomen. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus in september en wordt gegeven op de woensdagavond van 19.30 tot circa 21.30 uur. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Meer informatie

Bij de cursus zijn het EHBO lesboek, alle lesmaterialen en het examen inbegrepen. Aan het einde van de opleiding, na het succesvol afronden van het examen, ontvang je het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis. Hierna hou je met tenminste 8 herhalingslessen per seizoen het EHBO-diploma actueel. In een gezellige groep werken we praktijkgericht aan het bijhouden van de Eerste Hulp competenties. Daarnaast hebben alle leden vrije inbreng voor enkele thema-avonden en ieder jaar gaat het seizoen met een grote oefening in samenwerking met de brandweer van start.

Schrijf nu in

Ben je geïnteresseerd? Schrijf in voor 1 september 2015. Neem contact op met Frank Hopman op tel. (0297) 285993 of mail info@ehbowilnis.nl.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving gestart nieuwe EHBO cursus in Wilnis

EHBO vereniging Wilnis start vanaf oktober op de woensdagavond met een nieuwe cursus EHBO met AED. Een cursus die bij iedereen in de dagelijkse gang van zaken wel eens van toepassing kan zijn. De ervaren docente leert je in 14 lessen op een praktijkgerichte manier wat je kunt doen bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: