001 -Family
De Woudreus presenteert Natuuravontuur In het Wilde Westen

De Woudreus presenteert Natuuravontuur In het Wilde Westen


Geplaatst op: 15 juni 2015

In de eerste week van de zomervakantie organiseert NME-centrum De Woudreus Natuuravontuur ’In het wilde westen’ voor kinderen van 6 - 10 jaar. We bieden een tweedaags activiteitenprogramma aan, waarin je kennis maakt met het leven van de indianen in het wilde westen. Je gaat onder andere een tipi bouwen, koken op zonne- energie, sporen zoeken, medicijnen maken, lasso werpen, gereedschappen maken, een totempaal bouwen, levend stratego spelen, een gps schatzoektocht ondernemen, knopen leggen …. en nog veel meer.

Je kunt je inschrijven voor het programma van 13 en 14 juli of het programma van 16 en 17 juli. We starten elke dag om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Je slaapt dus wel in je eigen bed!

Deelnamekosten zijn € 25,-. voor twee dagen (inclusief lunch, drinken en wat lekkers). Wil je meedoen, dan moet je je vóór 7 juli per mail aanmelden (nmederondevenen@odru.nl). Er is plaats voor 20 kinderen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Woudreus presenteert Natuuravontuur In het Wilde Westen

In de eerste week van de zomervakantie organiseert NME-centrum De Woudreus Natuuravontuur ’In het wilde westen’ voor kinderen van 6 - 10 jaar. We bieden een tweedaags activiteitenprogramma aan, waarin je kennis maakt met het leven van de indianen in het wilde westen. Je gaat onder andere een tipi bouwen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: