001 -Family
Kom naar de VIOS beurs

Kom naar de VIOS beurs


Geplaatst op: 15 juni 2015

Voor verenigingen is het vaak een uitdaging het hoofd financieel boven water te houden. Met teruglopende subsidies, minder donateurs en sponsoren die hun interesse verleggen moet je als vereniging flink aan de bak om het huishoudboekje op orde te houden.

Met alleen musiceren en twirlen ben je er tegenwoordig niet. Acties voeren steeds meer de “boventoon”. Vandaar dat VIOS een heuse beurs organiseert. En wel een boeken-, dvd-, cd- en spellenbeurs. De beurs wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 18:00 - 21:00 uur en op zaterdag 20 juni van 10:00 - 16:00 uur in clubgebouw De Notenkraker, Windmolen 77 in Mijdrecht. De opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging voor ondermeer de vervanging van instrumenten, uniformen en aanschaf van twirlkleding.

Maakt u de vereniging blij, door op 19 en/of 20 juni voor een schijntje uw tas met boeken-, dvd, cd- en spelletjes te vullen? Het is deze dagen bij VIOS “shop bijna voor nop”!

En natuurlijk kun je ook lid worden of “boek je” VIOS voor een optreden. Kijk voor informatie op www.vios-mijdrecht.nl en www.dweilorkest-dorst.nl of stuur een mailtje naar info@vios-mijdrecht.nl.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kom naar de VIOS beurs

Voor verenigingen is het vaak een uitdaging het hoofd financieel boven water te houden. Met teruglopende subsidies, minder donateurs en sponsoren die hun interesse verleggen moet je als vereniging flink aan de bak om het huishoudboekje op orde te houden. Met alleen musiceren en twirlen ben je er tegenwoordig niet. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: