001 -Family
VIOS 2de van Nederland

VIOS 2de van Nederland


Geplaatst op: 15 juni 2015

Op 13 juni onderwierp VIOS zijn show “CSI - The Lost Girls” in wedstrijdverband aan het oordeel van een deskundige jury tijdens de “Open Dutch Showcorps Championships” in Assen. VIOS kwam uit in de basisklasse. Het werd een prima uitvoering.

Was het vorige week tijdens de Taptoe Mijdrecht nog schitterend weer, nu betraden de muzikanten klokslag 12 uur in de stromende regen de arena van de Bonte Wever in Assen. Maar als showkorpsmuzikant ben je gewend om onder alle weersomstandigheden te presteren.
Het werd een prima “run” om maar eens een vakterm te gebruiken. Tijdens de voorbereidingen en de generale repetitie eerder vorige week liep de show een aantal keren perfect. Deze wedstrijddag helaas 2 kleine foutjes en dat kun je je eigenlijk op dit niveau niet permitteren. Maar desondanks met 85,5 punten achter het Jachthoornkorps URK tweede in de ranking. Een topprestatie van de mannen en meiden van VIOS met een groot compliment aan het instructiekader Marcel Verschoor, Michel Guldenmundt en John Mayenburg.
Op verzoek van de organisatie liep VIOS ’s middags ook nog de “Drentse Pleintjes Parade” in Assen en werd de show, vrij van alle spanningen nogmaals, uitgevoerd op het Koopmansplein. Jammer dat hier geen jury bij was.

Denk je als muzikant op een koperblaasinstrument / saxofoon of (melodisch) slagwerker, dat lijkt me ook wel wat, shows lopen en meedoen aan wedstrijden? Neem dan contact op met VIOS via info@vios-mijdrecht.nl of bel met Kees Posdijk (06-11922445). Als je nu instapt loop je volgend jaar de nieuwe show tijdens de taptoe Mijdrecht en wie weet ook op het ODSC in Assen. Kijk voor informatie over de Show- & Marchingband VIOS op www.vios-mijdrecht.nl.

En VIOS zit niet stil. Komend weekend een activiteit van een andere orde. Om de vereniging financieel draaiende te houden organiseert VIOS een heuse boeken, dvd’s, cd’s en spelletjes beurs. De beurs wordt gehouden op vrijdag 19 juni van 18:00 - 21:00 uur en op zaterdag 20 juni van 10:00 - 16:00 uur in clubgebouw De Notenkraker, Windmolen 77 in Mijdrecht. Kom langs en shop voor bijna nop!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VIOS 2de van Nederland

Op 13 juni onderwierp VIOS zijn show “CSI - The Lost Girls” in wedstrijdverband aan het oordeel van een deskundige jury tijdens de “Open Dutch Showcorps Championships” in Assen. VIOS kwam uit in de basisklasse. Het werd een prima uitvoering. Was het vorige week tijdens de Taptoe Mijdrecht nog schitterend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: