Jelle Mul en Emese Kroon nieuw schuttersduo bij K.V. De Vinken

Jelle Mul en Emese Kroon nieuw schuttersduo bij K.V. De Vinken


Geplaatst op: 15 juni 2015

Dit jaar werd voor de 35e keer het schutterstoernooi gehouden bij K.V. De Vinken. Over twee avonden verspreid streden 15 duo’s voor de schutterstitel 2015. Doordat de winnaars van vorig jaar dit jaar helaas hun titel niet konden verdedigen stond de titelstrijd geheel open. Het jonge selectieduo Jelle Mul en Emese Kroon wist hiervan te profiteren door er met de titel vandoor te gaan.

Op maandag- en woensdagavond 8 en 10 juni vond het schutterstoernooi plaats. Beide dagen scheen de zon volop, maar was het de wind die het schutteren lastig maakte. Uit alle teams uit de competitie waren mensen vertegenwoordigd; waaronder bijvoorbeeld spelers uit de junioren, selectie, niet-spelende leden en oud-leden

Spelregels
Tijdens het schutterstoernooi moet ieder duo tegen ieder ander duo schutteren. Bij het schutteren wordt er over een afstand van zes meter tegen elkaar geschoten, waarbij doorloopballen niet zijn toegestaan. Een wedstrijd is afgelopen wanneer één van beide duo’s één keer tot de tien doelpunten is gekomen. Het duo dat begint, moet het andere duo nog een extra kans geven. Hierdoor zijn gelijke spelen ook mogelijk. Dit kwam gedurende het hele toernooi slechts één keer voor.

Competitie
Vanaf de eerste avond namen Emese Kroon en Jelle Mul net als vorig jaar de leiding. Ze werden nauw gevolgd door vele andere duo’s. Dus was er nog niets beslist na de eerste avond. De tweede avond zou bepalend worden voor welk duo er met de titel vandoor zou gaan. Dit keer hielden Emese en Jelle de focus en wisten de meeste wedstrijden te winnen, waardoor zij dit schutterstoernooi hebben gewonnen. Kijk binnenkort voor uitgebreide statistieken op de website www.de-vinken.nl.


Bijlage
overzicht-behaalde-punten

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jelle Mul en Emese Kroon nieuw schuttersduo bij K.V. De Vinken

Dit jaar werd voor de 35e keer het schutterstoernooi gehouden bij K.V. De Vinken. Over twee avonden verspreid streden 15 duo’s voor de schutterstitel 2015. Doordat de winnaars van vorig jaar dit jaar helaas hun titel niet konden verdedigen stond de titelstrijd geheel open. Het jonge selectieduo Jelle Mul en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: