001 -Family

Deelnemers Juni Beweegt enthousiast


Geplaatst op: 15 juni 2015

“Volleyballen om 9 uur ’s avonds, is dat iets voor mij?” Juni Beweegt gaf deze deelnemer de mogelijkheid om dat eens te proberen. Ze werd hartelijk ontvangen in de groep volleyballers en het bleek dat zij haar vaardigheden in deze sport bepaald niet verleerd had.

Op een zaterdagmorgen stonden drie Juni Beweegt-deelnemers klaar bij de tennisvereniging Wilnis, waar zij onder leiding van een attente trainer een balletje konden slaan. Alle drie waren zij niet onervaren, maar toch staken ze er veel van op.

De Miloncirkel van PK-sport vormde een uitdaging, wat ga je dan doen? De Juni Beweegt-deelnemer kreeg alle aandacht en werkte de hele cirkel af. En kreeg het advies om dit in juni 4 keer te doen, dan kun je het daarna zelf.

Er is in Juni Beweegt veel keus in yogalessen, zowel bij sportscholen als bij individuele leraren. Ook daar komen veel deelnemers op af.
Nu begint de laatste week van Juni Beweegt, met nog steeds heel veel mogelijkheden om allerlei sporten uit te proberen. Doe nog mee, koop op www.junibeweegt.nl een Juni Beweegtpas voor 10 euro, en probeer een paar activiteiten uit! Want Juni Beweegt pas goed, als u het ook doet.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Deelnemers Juni Beweegt enthousiast

“Volleyballen om 9 uur ’s avonds, is dat iets voor mij?” Juni Beweegt gaf deze deelnemer de mogelijkheid om dat eens te proberen. Ze werd hartelijk ontvangen in de groep volleyballers en het bleek dat zij haar vaardigheden in deze sport bepaald niet verleerd had.Op een zaterdagmorgen stonden drie Juni … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: