001 - Tuimarkt
Midzomernachtzwemmen en Zwemloop in Het Oosterbad in Aalsmeer

Midzomernachtzwemmen en Zwemloop in Het Oosterbad in Aalsmeer


Geplaatst op: 15 juni 2015

Aanstaande vrijdagavond 19 juni is het weer zover dat iedereen in het donker mag zwemmen in Het Oosterbad tijdens de jaarlijks terugkerende traditie om rond de langste dag van het jaar een duik te nemen in het water van Aalsmeers mooiste natuurzwembad.

De avond zal erg feestelijk worden want Appie Spaargaren van Topverhuur zal het gehele terras aankleden, en muzikaal omlijsten voor jong en oud.
Het is dus discotijd in het Oosterbad en tevens zal er een liveoptreden gegeven worden door de Aalsmeerse zangeres Jaqueline Zekveld. Het belooft ook dit jaar weer heel gezellig te worden.

ZWEMLOOP
Op zaterdagochtend 20 juni zal het terras weer voor een heel ander doel gebruikt gaan worden n.l. de briefing van de 10e Oosterbad Zwemlooptriatlon Aalsmeer.
Vanwege dit jubileum is er een kampioenschap van gemaakt, namelijk de Aalsmeerse openwaterkampioenschappen. Er zal gestreden worden in drie categorieën.
Eerst banenzwemmen en daarna hardlopen op de Mr Jac Takkade, die deze ochtend geheel zal worden afgesloten voor alle verkeer.
Het spektakel zal plaatsvinden in de ochtenduren: vanaf 9 uur is het bad open en daardoor komen alle zwemlessen op deze dag te vervallen.
Opgeven voor de Oosterbad Zwemloop kan alleen via de website www.triathlonaalsmeer.nl

Er is dus ook aankomend weekend weer heel veel te doen in natuurzwembad Het Oosterbad. Voor al het actuele nieuws zie de website: www.hetoosterbad.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midzomernachtzwemmen en Zwemloop in Het Oosterbad in Aalsmeer

Aanstaande vrijdagavond 19 juni is het weer zover dat iedereen in het donker mag zwemmen in Het Oosterbad tijdens de jaarlijks terugkerende traditie om rond de langste dag van het jaar een duik te nemen in het water van Aalsmeers mooiste natuurzwembad. De avond zal erg feestelijk worden want Appie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: