001 - Hema
Open Dag Stichting Kunst Rond De Venen

Open Dag Stichting Kunst Rond De Venen


Geplaatst op: 15 juni 2015

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de Open Dag van Stichting Kunst Rond de Venen op zondag 28 juni 2015, locatie Wagenmaker 99 te Wilnis.

U bent van harte welkom om van 13.30 tot 17.00 uur te genieten van de danspresentatie op het plein, van open lessen muziek, dans, theater en bewegingstheater, van een optreden van het Frangipani Kwintet, van de podiumpresentatie door leerlingen van Kunst Rond de Venen, en van een optreden van de docenten.

Specifiek voor kinderen en jongeren om mee te doen:
Vanaf 11.30 uur, een dansworkshop waar we samen de swingende en energieke dans maken, die op het plein om 13.30 uur wordt uitgevoerd (vooraf aanmelden is niet nodig).
En wie blaast de langste toon, wie kan er het hoogste springen, wie kan de anderen aan het lachen maken. Bij de open lessen zijn stickers te verdienen: als je ze alle 7 hebt, val je in de prijzen.

Bij Stichting Kunst Rond de Venen geven bevoegde docenten muziek-, dans- en theaterlessen in een breed scala van instrumenten en stijlen. Voor een overzicht zie: www.kunstronddevenen.nl
Daarnaast worden er, dankzij de subsidie van de gemeente De Ronde Venen, en de inzet van enthousiaste, professionele docenten, muziek-, dans- en theaterworkshops gegeven op scholen in De Ronde Venen.

We hopen u dan te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
namens het bestuur en de docenten van
Stichting Kunst Rond de Venen  

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag Stichting Kunst Rond De Venen

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de Open Dag van Stichting Kunst Rond de Venen op zondag 28 juni 2015, locatie Wagenmaker 99 te Wilnis. U bent van harte welkom om van 13.30 tot 17.00 uur te genieten van de danspresentatie op het plein, van open lessen muziek, dans, theater … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: