001 -Family
Geweldig en zonnig kamp voor groep 8 Twistvliedschool

Geweldig en zonnig kamp voor groep 8 Twistvliedschool


Geplaatst op: 15 juni 2015

Afgelopen week is groep 8 van de Twistvliedschool op kamp geweest naar IJmuiden. De reis er naar toe ging vanwege de zeer harde wind iets anders dan gepland. Maar met een onverwoestbaar kamphumeur werden de kinderen met auto’s naar het Amstelstation in Amsterdam gebracht, de bagage en alle fietsen waren ondertussen al in een vrachtauto van de firma Snel uit Montfoort geladen. Vanaf het Amstelstation ging de reis per trein verder naar Masterdam CS en van daar naar Santpoort-Noord. Daar konden ze de fietsen uit de container halen en fietsten ze het laatste stukje, tegen de flinke wind in, naar de Scouting blokhut.

Toen de kinderen, leerkrachten en begeleiders eenmaal in IJmuiden waren begon het weer heel snel op te knappen. Zelfs zo, dat alles wat de kampleiding bedacht had, gedaan kon worden: bosspelen, bunkers bekijken, in de duinen spelen, naar het strand en zwemmen (zelfs 2x!), een geweldige bonte avond, drie keer een prachtig kampvuur (met dank aan Karwei uit Mijdrecht voor het kampvuurhout), en tot slot op vrijdag een boottocht door de haven en een stuk varen over de Noordzee. Het waren dagen met heel weinig slaap, lekker eten (met dank aan de Jumbo uit Vinkeveen), en vooral heel veel gezelligheid en plezier. Dankzij alle hulp heeft groep 8 van de Twistvliedschool een geweldig en zonnig kamp gehad!

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geweldig en zonnig kamp voor groep 8 Twistvliedschool

Afgelopen week is groep 8 van de Twistvliedschool op kamp geweest naar IJmuiden. De reis er naar toe ging vanwege de zeer harde wind iets anders dan gepland. Maar met een onverwoestbaar kamphumeur werden de kinderen met auto’s naar het Amstelstation in Amsterdam gebracht, de bagage en alle fietsen waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: