H en A mode in de Angstelborgh op 26 juni

H en A mode in de Angstelborgh op 26 juni


Geplaatst op: 16 juni 2015

Op vrijdag 26 juni is er van 10.30 tot 12.00 uur speciaal voor de modebewuste senioren weer een verkoop van kleding, door H en A mode in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude.

Inmiddels bezoekt H en A mode met 6 vrachtwagens en een groot aantal verkoopsters, zo’n 900 verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dienstencentra door heel Nederland.
De belangstelling is overweldigend te noemen en de belangrijkste redenen hiervoor zijn de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en de zeer uitgebreide collectie. Bij elke modepresentatie bieden zij ruim 1.500 kledingstukken aan. Met name hun goede inkoop zorgt voor een modieuze collectie die betaalbaar is. De aantrekkelijke prijzen, de uitgebreide keuze in diverse maten en de snelle vermaakservice zorgen ervoor dat zij veel ouderen, zowel heren als dames, tot hun klantenkring mogen rekenen.

Komt u ook? De koffie staat vast voor u klaar. Dorpszicht 22 Abcoude. Bel voor meer info met: 0294-284824.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

H en A mode in de Angstelborgh op 26 juni

Op vrijdag 26 juni is er van 10.30 tot 12.00 uur speciaal voor de modebewuste senioren weer een verkoop van kleding, door H en A mode in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude. Inmiddels bezoekt H en A mode met 6 vrachtwagens en een groot aantal verkoopsters, zo’n 900 verzorgingshuizen, verpleeghuizen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: