001 -Family
Jubileum Halte Zwarteweg en nieuw programma op Radio Aalsmeer

Jubileum Halte Zwarteweg en nieuw programma op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 16 juni 2015

AALSMEER – Op donderdag 18 juni bestaat het programma ‘Halte Zwarteweg’ precies 5 jaar. Ter ere van deze verjaardag is er een speciale jubileumuitzending. Maar ook een gloednieuw programma, ‘Start-up’, doet zijn intrede. Daarnaast schuiven er weer talloze interessante gasten aan, zoals de kinderburgemeester.

In de jubileumuitzending van ‘Halte Zwarteweg’ op donderdag 18 juni tussen 18.00 uur tot 19.00 uur wordt er teruggeblikt op het ontstaan van het programma. Dit wordt gedaan aan de hand van een oud interview met Jan van Grieken en Jan Peterse. Verder aandacht voor één van de hoogtepunten uit het 5-jarig bestaan, namelijk een interview met de toenmalige woordvoerster van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). Dit interview vond op een zeer speciale plek plaats: boven in de verkeerstoren op Schiphol. In dit unieke interview vertelt de woordvoerster hoe het er achter de schermen in de wereld van de luchtverkeersleiding aan toe gaat.

Vraag het de kinderburgemeester!
Vrijdag 19 juni van 18.00 tot 19.00 uur heeft ‘Let’sGo2theDisco’ een hele bijzondere uitzending. Vince Boom, Aalsmeers eerste Kinderburgemeester, komt namelijk samen met de wethouder van Jeugd, Gertjan van der Hoeven, langs in de studio. Heb je een vraag voor Vince? Of wil je laten weten waar Vince zich volgens jou voor moet gaan inzetten? Mail (studio@radioaalsmeer.nl) of bel (0297-325858) dan tijdens de uitzending! Langskomen mag ook, ook als je alleen wil luisteren naar wat Vince te vertellen heeft. Natuurlijk hoor je daarnaast ook je favoriete hits, hoor je wat er allemaal te beleven valt in Aalsmeer en Kudelstaart en blikken we nog even terug op de finale van het mini-voetbal en de Junior Pramenrace.

Van Alles en nog wat
Ook komende vrijdagavond is het van 21.00 tot 23.00 uur weer lekker druk en gezellig in het ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer. De Aalsmeerse band ‘Van alles en nog wat’ komt live spelen in de studio en wil hiermee alvast promotie maken voor het optreden dat zij komende zaterdag geven tijdens Plaspop op de Westeinderplassen. Ook Deborah is er met haar social media rubriek over alles dat opviel in Aalsmeer en Kudelstaart op Twitter, Facebook en LinkedIn.
Om het compleet te maken is ook wijkagent Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun er deze week met zijn maandelijkse rubriek. Presentator Ron van ‘Vrijdagavondcafé’ en agent Erik zijn opzoek naar een goede naam voor deze politierubriek. Help mee er één te verzinnen?! Voor de winnaar is er een hele bijzondere prijs, namelijk een uur meevaren op de politieboot, van dichtbij meemaken wat de politie zoal tegenkomt op en rond het Aalsmeerse water. Een unieke ervaring dus. Geef de rubrieknaam door via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé of via het Twitteraccount: @Vrij_avondcafé. Natuurlijk kan dit ook telefonisch: bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 of mail met de studio: studio@radioaalsmeer.nl.

Nieuw programma: ‘Start-up’
Zaterdag 13 juni jl. was de aftrap voor een pilot van een nieuw programma op Radio Aalsmeer, namelijk ‘Start-up’. Dit programma wordt in ieder geval op zaterdagavond 27 juni, 11 juli, 22 augustus en 29 augustus van 21.00 tot 22.00 uur uitgezonden. Tijdens dit gloednieuwe Aalsmeerse programma geven presentatoren Frank van Nederveen en Rutger Schuurman startende ondernemers en muzikanten een podium. Er wordt gepraat over onder meer passie, drijfveren, het vinden van klanten of publiek en het creëren van een relevant netwerk. En uiteraard zal de muzikale gast ook live enkele nummers ten gehore brengen.

Kwekerpraat
Het maandagavondprogramma ‘Uur van Puur’ ondergaat een eenmalige naamswijziging. Komende maandag heet het programma voor één keer ‘Uur zonder Puur’ want Anna-Maria is een weekje afwezig. Esther ‘Wilg’ Gons zal de honeurs waarnemen en de luisteraars verrassen. Zij wordt technisch ondersteund door Niels.
In ‘Door de Mangel’ is maandag 22 juni van 19.00 tot 20.00 uur Peter Engel te gast. Hij is kweker en woont op de Geniedijk in Aalsmeer. De vorige gast van het presentatieduo Mylène en Elbert heeft hem zoals gebruikelijk uitgenodigd. De mannen zijn al vrienden sinds de kleuterschool. Cees van der Ven wil van Peter weten of de generatie van hun ouders het makkelijker of juist moeilijker heeft gehad als kweker.
‘De Top 10 van…’ ontvangt diezelfde avond van 20.00 tot 21.00 uur Joost de Vries. Joost is één van de huidige organisatoren van de Pramenrace en werkzaam bij De Vries Scheepsbouw.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jubileum Halte Zwarteweg en nieuw programma op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Op donderdag 18 juni bestaat het programma ‘Halte Zwarteweg’ precies 5 jaar. Ter ere van deze verjaardag is er een speciale jubileumuitzending. Maar ook een gloednieuw programma, ‘Start-up’, doet zijn intrede. Daarnaast schuiven er weer talloze interessante gasten aan, zoals de kinderburgemeester. In de jubileumuitzending van ‘Halte Zwarteweg’ … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: