001 -Family
Dit weekend is AJOC Back To Basic! Ben je er klaar voor?

Dit weekend is AJOC Back To Basic! Ben je er klaar voor?


Geplaatst op: 16 juni 2015

Dat AJOC klaar is voor een ouderwets gezellig feestweekend mag inmiddels duidelijk zijn. Deze week is de bekende feesttent weer aan de Molenland verschenen en de vrijwilligers zijn druk bezig geweest om het terrein in orde te maken. Zijn de inwoners van De Ronde Venen er ook klaar voor?

Kaartverkoop
Jongerenvereniging AJOC heeft al veel mensen blij kunnen maken met een kaartje voor vrijdag- of zaterdagavond. Het is verstandig om je kaarten in de voorverkoop te halen. Hiermee vermijdt je niet alleen een extra rij bij binnenkomst, je bespaart ook nog eens maximaal €7,-. De kaartprijs aan de deur (indien nog beschikbaar) is namelijk €12,50 en aan de deur zijn geen passe-partouts verkrijgbaar.
Verzeker jezelf dus van een entreekaart en koop je kaartje bij Primera (Mijdrecht) of De Zwart dranken en delicatessen (Wilnis) tot sluitingstijd. Online je kaarten kopen kan dit jaar ook via www.ajocbtb.nl.

Programma
Het programma van AJOC Back To Basic is lekker gevarieerd. Op vrijdag 19 juni spelen de energieke spektakel-coverbands BigBird en The Dirty Daddies. BigBird heeft een nieuwe show: ‘De Recht In Je Hart Tour 2015’. Het wordt grootser, energieker, uitzinniger en interactiever dan vorig jaar. The Dirty Daddies geven dit jaar nog meer spektakel, nog meer show effecten, nieuwe medleys, verkleedpartijtjes enzovoort… Dus strik je veters en trek je fijnste feestoutfit aan!

Op zaterdag 20 juni staan de 3FM DJ’s op het AJOC podium, gevolgd door de nieuwe live sensatie Royal Beat. Als geen ander weet Royal Beat het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band. Je wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote dance knallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock.

Er kan dus weer volop gefeest worden bij AJOC!
Op beide avonden is ook discotheek Fireball aanwezig om de welbekende AJOC nummers te draaien.

Feesttips
Het weerbericht ziet er goed uit dus kom lopend of op de fiets. Ben je wel met de auto, volg dan de aanwijzingen op van de parkeerhulpen. In de feesttent is een garderobe aanwezig waar je je jas kwijt kunt voor €1,-. Zorg dus voor wat kleingeld. Op het terrein zijn consumptiebonnen verkrijgbaar voor €2,- per stuk. Het is handig om hiervoor cash geld op zak te hebben. Daarnaast is het dit jaar ook mogelijk om te pinnen. Wil je graag een drankje drinken, neem dan ook je identiteitsbewijs mee. Toegang tot AJOC Back To Basic is vanaf 15 jaar.

Blijf gedurende het weekend op de hoogte van de laatste info via de website, Facebook (facebook.com/ajocbtb) of twitter @AJOCBTB.

Zijn jullie er klaar voor? Tot op AJOC!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dit weekend is AJOC Back To Basic! Ben je er klaar voor?

Dat AJOC klaar is voor een ouderwets gezellig feestweekend mag inmiddels duidelijk zijn. Deze week is de bekende feesttent weer aan de Molenland verschenen en de vrijwilligers zijn druk bezig geweest om het terrein in orde te maken. Zijn de inwoners van De Ronde Venen er ook klaar voor? KaartverkoopLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: