001 -Family
Het team van Maat Buitenreclame

Rondeveners in actie voor Stichting Hoogvliegers


Geplaatst op: 17 juni 2015

De Ronde Venen - Maat Buitenreclame uit Mijdrecht heeft een nieuwe trailer beplakt met de uitingen van Stichting Hoogvliegers.

De stichting laat zieke en gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. In de afgelopen 7 jaren vlogen er meer dan 7.100 kinderen. In 2014 vlogen er 935 kinderen. Het streven voor 2015 is 1.000 kinderen.

De trailer van Jason Vedder Transport uit Wilnis rijdt vanaf nu met de reclame van de Stichting Hoogvliegers. "Enorm trots zijn we hierop dat hij zich op deze manier inzet voor onze stichting," aldus Frank Bakker, bestuurslid en coördinator Transport & Vervoer.

www.maatbuitenreclame.nl

www.stichtinghoogvliegers.nl (klik hier om de mascottes Truckie en/of Ko Piloot te bestellen in de webshop.

Het team van Maat Buitenreclame

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rondeveners in actie voor Stichting Hoogvliegers

De Ronde Venen - Maat Buitenreclame uit Mijdrecht heeft een nieuwe trailer beplakt met de uitingen van Stichting Hoogvliegers. De stichting laat zieke en gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: