001 -Family
Nieuwe Škoda Superb Première weekend bij Maas Auogroep

Nieuwe Škoda Superb Première weekend bij Maas Auogroep


Geplaatst op: 17 juni 2015

Vanaf donderdag 25 juni staat de nieuwe ŠKODA Superb in de showroom bij Maas Autogroep! Om dit te vieren nodigen wij u van harte uit voor een feestelijk Première-weekend op 25, 26 en 27 juni in Nieuwkoop. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u uitgebreid kennismaken met de nieuwe Superb. Niet alleen biedt deze moderne, elegante zakenpartner een ongeëvenaarde ruimte, hij zet de nieuwe norm in zijn klasse op gebied van luxe, veiligheid, zuinigheid en slimme opties. En het beste nieuws: u rijdt hem al vanaf € 27.790,-

Maar er is meer ŠKODA voordeel tijdens dit Première-weekend in Nieuwkoop. Want met onze speciale Edition modellen weet u zeker dat u er heel comfortabel bijzit. Niet alleen vanwege alle extra's, maar ook met het behorende financiële voordeel dat oploopt tot wel € 3.000,-.

Kiest u tijdens het Première-weekend voor een ŠKODA uit onze voorraad- collectie, dan komt u helemaal niets meer tekort. Want tijdens deze dagen kunt u rekenen op extra hoge kortingen en kunt u meteen op pad.

Kortom, groot nieuws en groot voordeel. Mis het dus niet. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Nieuwveenseweg 7
2421 LA Nieuwkoop
Tel: 0172 - 579 316
skoda@maasautogroep.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe Škoda Superb Première weekend bij Maas Auogroep

Vanaf donderdag 25 juni staat de nieuwe ŠKODA Superb in de showroom bij Maas Autogroep! Om dit te vieren nodigen wij u van harte uit voor een feestelijk Première-weekend op 25, 26 en 27 juni in Nieuwkoop. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u uitgebreid kennismaken met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: