001 -Family
Straattaal en rockband in De Rank Mijdrecht

Straattaal en rockband in De Rank Mijdrecht


Geplaatst op: 19 juni 2015

Je bent mijn mattie! Zo noemt Jezus zijn vrienden, mijn matties, in de taal van de straat. Het is ontzettend fijn om een goede vriend of vriendin te hebben. Je staat er niet vaak bij stil, hoe bijzonder het is dat er mensen zijn met wie je dingen kunt delen. Maar vriendschappen hebben soms ook iets grilligs, want je kunt een ander nooit helemaal vastleggen.

Ook in de bijbel gaat het over vriendschap. In de ‘Torrie van Mattie', het evangelie van Matteüs in straattaal, lezen we daarover. 'Ik ben niet gekomen voor gelovigen die zichzelf heel wat vinden, maar voor de gewone mensen die fouten maken.' Die gewone mensen, dat zijn Jezus' vrienden.

In de dienst van zondagavond 28 juni gaat ds. Marije van der Wilt- Karreman het hebben over ‘Je bent mijn mattie’. De band Xalt laat zich ook horen. Xalt is een christelijke rockband uit Katwijk onder leiding van Jacco Haasnoot. Ze spelen nummers van onder andere Hillsong, Soul Survivior, Jesus Culture en Desperation Band.

Een bijzondere beleving! Van harte welkom, zondag 28 juni om 19.00 uur in kerkelijk centrum De Rank, Pr. Bernhardlaan 2 in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straattaal en rockband in De Rank Mijdrecht

Je bent mijn mattie! Zo noemt Jezus zijn vrienden, mijn matties, in de taal van de straat. Het is ontzettend fijn om een goede vriend of vriendin te hebben. Je staat er niet vaak bij stil, hoe bijzonder het is dat er mensen zijn met wie je dingen kunt delen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: