Mooi presentatie van het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn bij de Kunstroute

Mooi presentatie van het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn bij de Kunstroute


Geplaatst op: 22 juni 2015

UITHOORN – Op 6 en 7 juni stond het Jongeren Rode Kruis, afdeling Aalsmeer en Uithoorn, op de Kunstroute Zijdelveld in Uithoorn. Een presentatie over het Jongeren Rode Kruis en schilderijen – gemaakt door mensen met een beperking – trokken veel bekijks.

De kunstroute Zijdelveld trok op beide dagen veel bezoekers. De eigenaresse van winkel Kadootjes met Hart – woonachtig aan het Zijdelveld – had haar achtertuin beschikbaar gesteld voor het Jongeren Rode Kruis. Vrijwilligers stonden aan de weg en vertelden de bezoekers enthousiast over de presentatie van het Jongeren Rode Kruis in de achtertuin. Ook deelden zij veel visitekaartjes uit. Met grote vlaggen aan de weg werd de aanwezigheid van het Jongeren Rode Kruis ook kenbaar gemaakt.

In de achtertuin vertelden vrijwilligers over de activiteiten en doelgroepen van het Jongeren Rode Kruis en ook konden bezoekers een interessante presentatie bekijken. In de tuin stonden ook schitterende schilderijen, gemaakt door bewoners van de Hankstraat op een activiteit van het Jongeren Rode Kruis. De Hankstraat is een woonvoorziening van Ons Tweede Thuis, de woonstichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Een aantal bezoekers nam ook schilderijen mee naar huis. Met een prijsvraag kon ook een Senseo worden gewonnen, deze is op 7 juni uitgereikt aan de gelukkige winnares. De bezoekers waren allen erg enthousiast en vonden het mooi te zien dat jongeren zo veel vrijwilligerswerk doen.

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten. Wij organiseren activiteiten voor mensen in een sociaal isolement, zoals mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op twitter.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mooi presentatie van het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn bij de Kunstroute

UITHOORN – Op 6 en 7 juni stond het Jongeren Rode Kruis, afdeling Aalsmeer en Uithoorn, op de Kunstroute Zijdelveld in Uithoorn. Een presentatie over het Jongeren Rode Kruis en schilderijen – gemaakt door mensen met een beperking – trokken veel bekijks. De kunstroute Zijdelveld trok op beide dagen veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: