001 -Family
De veilingmeester Peter Forsthövel staat hier met de winnaars van de veiling en de vertegenwoordigers van de Goede Doelen Karin Wateler en Raymond van Bergen en het team van haringleverancier Smit Volendammer Visdelicatessen.

Haringhappen levert 5600 euro op voor lokale goede doelen


Geplaatst op: 22 juni 2015

Mijdrecht-Wilnis, 18 juni 2015 - De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de veertiende achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 5600 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Stichting Jongeren Actief en de Stichting De Rondeveense Uitdaging. Na afloop namen Raymond van Bergen en Karin Wateler elk een cheque van € 2800 in ontvangst.

Vele liefhebbers van de Hollandse Nieuwe kwamen donderdag 18 juni jl. naar het Raadhuisplein om de maatjes van Smit Volendammer Visdelicatessen (Adelhof) te proeven. Ondersteund door de jazzy Adriana Kegley met pianist Maarten Tros (In2jazz) was het een zeer geanimeerde bijeenkomst.

De opbrengst van de haringproeverij werd door de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis ter beschikking gesteld aan twee lokale goede doelen. Dit jaar waren dat de Stichting Jongeren Actief (http://www.stichtingjongerenactief.nl/) en de Stichting De Rondeveense Uitdaging (http://derondeveenseuitdaging.nl/).

Elf keer onder de hamer
De opbrengst voor het goede doel wordt vooral bereikt door het veilen van het eerste vaatje Rondeveense haring en dit gebeurde onder de enthousiasmerende leiding van veilingmeester Peter Forsthövel, die het vaatje maar liefst elf (!!) keer achtereen onder de hamer wist te brengen. Het eerste hoogste bod ging naar de heer Gert Brouwer (namens G.Brouwer & Zn BV). Het tweede hoogste bod ging naar de heer Ronald Meijer (Rabo Bank). De reeks van winnaars ging verder met de mevrouw C. van der Wilt, de heer J. Verburg (namens Chris Snijder van Ronde Venen Fonds), de heer R. van Bergen (van Bergen Sport), de heer R. Verleun (Verleun advocaten), de heer B. Rosendaal, de heer W. van der Laan (Van der Laan Architecten buro), de heer J. Verburg (namens Chris Snijder van Ronde Venen Fonds), de heer P. Homan (Homan Beheer) en tenslotte mevrouw J. Rosendaal.
Meer informatie van “Lions Mijdrecht Wilnis” is te vinden op Facebook.

De veilingmeester Peter Forsthövel staat hier met de winnaars van de veiling en de vertegenwoordigers van de Goede Doelen Karin Wateler en Raymond van Bergen en het team van haringleverancier Smit Volendammer Visdelicatessen.

De veilingmeester Peter Forsthövel staat hier met de vertegenwoordigers van de Goede Doelen Karin Wateler en Raymond van Bergen en Lions president Jan Driessen en haringleverancier Smit Volendammer Visdelicatessen.Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Haringhappen levert 5600 euro op voor lokale goede doelen

Mijdrecht-Wilnis, 18 juni 2015 - De traditionele Haringparty, die dit jaar voor de veertiende achtereenvolgende keer in Mijdrecht werd gehouden, heeft 5600 euro opgebracht voor het goede doel. Het bedrag is bestemd voor de Stichting Jongeren Actief en de Stichting De Rondeveense Uitdaging. Na afloop namen Raymond van Bergen en Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: