001 - Tuimarkt
Goud en Jong wint de 3e prijs op het Stratenkorfbal toernooi bij KV Atlantis

Goud en Jong wint de 3e prijs op het Stratenkorfbal toernooi bij KV Atlantis


Geplaatst op: 22 juni 2015

Afgelopen zaterdag, 20 Juni, stond het jaarlijks terugkerende stratenkorfbal toernooi bij Korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht weer op het programma. Net als de afgelopen jaren was het in de week in de aanloop naar het toernooi niet het meest aantrekkelijke weer, maar het kwam ook deze keer weer goed met af en toe een lekker zonnetje maar vooral droog weer. Alle ingredienten voor een gezellige middag waren weer aanwezig, leuk aantal teams, grote groep publiek en lekker weer. Dit toernooi wordt ieder jaar georganiseerd om in teams van korfballers en niet-korfballers samen een middag leuke wedstrijden te spelen met als doel gezelligheid en lekker sportief bezig te zijn.

Ook team “Goud en Jong” had een combinatie van korfballers en niet-korfballers (van flink uiteenlopende leeftijdsgroepen) en was voorzien van een goed aantal dames en heren om allemaal lekker veel minuten te kunnen maken. Tijdens het toernooi deden er drie teams bestaande uit enthousiaste ouders aangevuld met jeugd- of senioren spelers mee. Dat deze teams vaak een iets hogere gemiddelde leeftijd hadden t.o.v. sommige andere teams mocht de pret niet drukken en was ook in veel wedstrijden niet van invloed op de uitslag. Het “Goud en Jong” team met als sponsor Profile Car & Tyrecenter Hogendoorn heeft ook dit jaar aangetoond mee te kunnen doen voor de prijzen en net als vorig jaar de 3e prijs gewonnen. Er zijn tijdens de gespeelde wedstrijden opnieuw meer doelpunten gemaakt dan afgelopen jaren en er waren een flink aantal mooie acties op het veld te zien. Naast het plezier in het veld was het ook het publiek dat volop genoot en zij wisten met aanmoedigingen te zorgen dat spelers op bepaalde momenten boven zichzelf uit wisten te stijgen.
In de poule fase verloor het team 2x nipt met 1 punt verschil van wat achteraf de twee finalisten bleken te worden, werd 1 wedstrijd gewonnen en 1 wedstrijd gelijk gespeeld. Door deze resultaten werd het duidelijk dat het team in de wedstrijd voor de 3e prijs terecht kwam. Deze voor het team laatste wedstrijd van de dag werd gespeeld tegen het team van de “F1 Veteranen” die ook een leuke groep van ouders en spelers bij elkaar hadden gebracht. In de strijd om de titel voor de 3e plek was het “Goud en Jong” dat uiteindelijk aan het langste eind trok en ze wisten met een 5-2 overwinning deze titel op te eisen.

De finale van toernooi ging uiteindelijk tussen de teams “De Oude Helden” en “Pinks Wins”. Team “De Oude Helden” wisten deze wedstrijd te winnen en hebben de wisselbeker van het toernooi tijdens de huldiging in ontvangst genomen.

We willen namens de teams de organisatie bedanken voor een opnieuw prima opgezet en gezellig toernooi. Korfbalvereniging Atlantis heeft opnieuw de naam van zeer gezellige vereniging wat ons betreft helemaal waargemaakt! Met de mogelijkheid om na het toernooi gezellig te blijven eten (rond de 90-100 personen genoten van heerlijke sate en hamburgers met friet van Lunchroom Tof) was ook de afsluiting van de dag weer helemaal goed. Organisatie bedankt namens de spelers van de teams en tot volgend jaar! Ook uiteraard alle supporters die hebben geholpen van het toernooi een succes te maken bedankt voor jullie komst en aanmoedigingen. Ook jullie aanwezigheid is door alle spelers en speelsters enorm op prijs gesteld. Ook voor jullie daarom, graag tot volgend jaar!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goud en Jong wint de 3e prijs op het Stratenkorfbal toernooi bij KV Atlantis

Afgelopen zaterdag, 20 Juni, stond het jaarlijks terugkerende stratenkorfbal toernooi bij Korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht weer op het programma. Net als de afgelopen jaren was het in de week in de aanloop naar het toernooi niet het meest aantrekkelijke weer, maar het kwam ook deze keer weer goed met af … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: