001 -Family

Koken in de Bieb in Uithoorn


Geplaatst op: 22 juni 2015

Op donderdag 9 juli wordt de bibliotheek Uithoorn omgebouwd tot een ware kooktempel. Op de derde verdieping van de bieb kan er gekookt, geknutseld, gelezen en gegeten worden. Doe jij ook mee?

Samen met Daniëlle Jonker (gewichtsconsulente) en de bibliotheek Uithoorn organiseert What's Up in Uithoorn voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar het evenement Koken in de Bieb. Van 14.15 - 17.45 uur worden jullie op een speelse manier meegenomen in de wereld van koken, kookboeken maken en de Schijf van Vijf. Als een echte chef-kok maak je een eigen koksmuts en kook je samen heerlijke gerechten. Aan het einde gaan we met zijn allen aan tafel en eten wat we hebben gekookt! De kosten voor deze activiteit bedragen 7,50 euro per kind.

Wil je ook graag meedoen met Koken in de Bieb. Geef je op en stuur dan een mail naar fvanrossum@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koken in de Bieb in Uithoorn

Op donderdag 9 juli wordt de bibliotheek Uithoorn omgebouwd tot een ware kooktempel. Op de derde verdieping van de bieb kan er gekookt, geknutseld, gelezen en gegeten worden. Doe jij ook mee? Samen met Daniëlle Jonker (gewichtsconsulente) en de bibliotheek Uithoorn organiseert What's Up in Uithoorn voor de kinderen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: