Mantelzorgsalon De Ronde Venen 29 juni - High Tea

Mantelzorgsalon De Ronde Venen 29 juni - High Tea


Geplaatst op: 22 juni 2015

De jaarlijkse High Tea met mantelzorgers is een gezellige activiteit. Dit jaar houden wij de High Tea op maandag 29 juni van 13.30 tot 15.30 uur in de Buurtkamer Mijdrecht (Gosewijn van Aemstelstraat 5, 3641 AP). Eerst bereiden we met elkaar in de buurtkamer de hapjes waar we dan samen van genieten bij een kopje thee. Als het weer het toelaat doen we dit buiten.

De mantelzorgsalon bestemd voor alle mantelzorgers uit de Ronde Venen.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 25 juni aanmeldt bij Tympaan–De Baat tel. (0297) 760 260. Dit nummer is bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur. U kunt zich ook aanmelden per e-mail e.smit@stdb.nl. Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, dan kunt u contact met ons opnemen.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis en vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorgsalon De Ronde Venen 29 juni - High Tea

De jaarlijkse High Tea met mantelzorgers is een gezellige activiteit. Dit jaar houden wij de High Tea op maandag 29 juni van 13.30 tot 15.30 uur in de Buurtkamer Mijdrecht (Gosewijn van Aemstelstraat 5, 3641 AP). Eerst bereiden we met elkaar in de buurtkamer de hapjes waar we dan samen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: