001 -Family
Genieten tijdens Dag van je Leven botendag over de Poel

Genieten tijdens Dag van je Leven botendag over de Poel


Geplaatst op: 22 juni 2015

Net als voorgaande jaren weer veel blije gezichten tijdens de Dag van je Leven botendag. Zo’n zeventig boten voeren zaterdag uit voor een rondje Poel met aan boord één of meerdere mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Maar liefst vierhonderd gasten, veelal afkomstig van (woon)voorzieningen van Ons Tweede Thuis, werden een paar uurtjes vermaakt op het water en in de jachthaven van Kempers Watersport.

Er deed van alles mee. Boten in verschillende maten, waaronder sloeps, pramen, zeilschepen, speedboten en motorkruisers en veelal vrolijk versierd, waren in alle vroegte naar de jachthaven gekomen om daar hun gasten te ontmoeten. Ook het Partyschip deed weer mee, net als de AED- en brandweerboot voor ondersteuning. Tijdens het wachten werden ze vanaf het podium van Aalsmeer Verhuur ‘bezig gehouden’ door DJ Dennis en Dirk Box, die namens het bestuur van Stichting Dag van je Leven iedereen welkom heette.

Voetjes van de vloer
Na een rondje varen over de Grote en Kleine Poel en tussen de vele eilandjes door, gingen de voetjes van de vloer op de muziek en zangkunsten van DJ Dennis van Fireball Light & Sound Service. Uiteraard mochten hier de nodige polonaises niet bij ontbreken.

Het bestuur van Stichting Dag van je Leven is dankbaar dat weer zoveel vrijwilligers, booteigenaren en Astrid en Tamara van Ons Tweede Thuis deze dag mogelijk hebben gemaakt. “Het is altijd een uitdaging om voldoende boten te vinden voor dit evenement en veel booteigenaren schrijven zich op het laatste moment pas in,” aldus Dirk Box. “De lijst met cliënten van Ons Tweede Thuis wordt ieder jaar groter, want iedereen wil wel lekker op het water kunnen genieten. Maar gelukkig is het ook nu weer gelukt om de meesten een plekje aan boord te geven. Er was nog wel een wachtlijst, maar die hopen we volgend jaar weer mee te kunnen nemen.”

De Dag van je Leven botendag wordt ieder jaar georganiseerd op de zaterdag voor vaderdag. Meer foto’s zijn terug te vinden op de website van de stichting www.dagvanjeleven.org
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Genieten tijdens Dag van je Leven botendag over de Poel

Net als voorgaande jaren weer veel blije gezichten tijdens de Dag van je Leven botendag. Zo’n zeventig boten voeren zaterdag uit voor een rondje Poel met aan boord één of meerdere mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Maar liefst vierhonderd gasten, veelal afkomstig van (woon)voorzieningen van Ons Tweede Thuis, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: