001 -Family
Multiculturele eettafel in Abcoude op 30 juni

Multiculturele eettafel in Abcoude op 30 juni


Geplaatst op: 22 juni 2015

Elke 5e dinsdag van de maand wordt er in ontmoetingscentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22 een multiculturele eettafel verzorgd door Tympaan-de Baat in samenwerking met Vluchtelingenwerk. De eerstvolgende maaltijd vindt plaats op dinsdag 30 juni, aanvang 18.30 uur. Het thema is nog een verrassing.

Een team van vrijwilligers uit verschillende culturen zal een heerlijke maaltijd bereiden. Het is de bedoeling om kennis te maken met de buitenlandse families die in Abcoude wonen en met hun cultuur. Er wordt halal gekookt en er worden specifieke kruiden gebruikt. Wilt u ook eens zo’n ontmoetingsavond meemaken, dan kunt u zich hiervoor telefonisch aanmelden bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via tel. 0294-283 302 of persoonlijk op kantoor. Dit kan tot en met vrijdag 26 juni. De maaltijd kost € 9,25 inclusief een drankje. U bent welkom vanaf 18.00 uur.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Multiculturele eettafel in Abcoude op 30 juni

Elke 5e dinsdag van de maand wordt er in ontmoetingscentrum de Angstelborgh, Dorpszicht 22 een multiculturele eettafel verzorgd door Tympaan-de Baat in samenwerking met Vluchtelingenwerk. De eerstvolgende maaltijd vindt plaats op dinsdag 30 juni, aanvang 18.30 uur. Het thema is nog een verrassing. Een team van vrijwilligers uit verschillende culturen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: