001 - Escaperoom aglemeen
Win bioscoopkaartjes bij Radio Aalsmeer

Win bioscoopkaartjes bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 23 juni 2015

AALSMEER – Deze week maken luisteraars tijdens maar liefst twee programma’s kans op bioscooptickets voor de Crown Cinema. Daarnaast interviews met verschillende boeiende Aalsmeerders, zoals Denise die geld op haalt voor een Balinees educatieproject, Timo Peters van fietsteam Timmerman, bakker Jasper Engel en Jenny Piet.

Op donderdag 25 juni van 18.00 tot 19.00 uur zendt ‘Halte Zwarteweg’ een interview met Timo Peters van fietsteam Timmerman uit. Dit team fietst voor het goede doel. Er wordt onder meer gesproken over het ontstaan van het team en de activiteiten, zoals de Tour de Poel en de muziekavond, die zij organiseren om geld op het halen voor het goede doel.

Rennen voor educatie
En ook tijdens ‘Let’sGo2theDisco’ is het smullen van interessante gespreken. Vrijdag 26 juni van 18.00 tot 19.00 uur is Zeilschool Aalsmeer te gast om te vertellen over de avonturen die zij aanstaande zomer op de Westeinderplassen gaan beleven. Tevens laten zij hun muzikale top 5 horen. Verder is er iemand van de Crown Cinema aanwezig om te vertellen over de voorpremière van de Minions film. En helemaal leuk: je maakt zelf kans op kaartjes voor deze film! Zin om naar deze film te gaan? Luister dan naar de uitzending.
Vrijdag om 21.00 uur gaan voor de laatste keer van dit seizoen de deuren open van het Vrijdagavondcafé. Daarna gaan de presentatoren genieten van een heerlijke zomerperiode. Deze vrijdag, naast de vaste items zoals de Soulshow-classic en Ron's Top 40 Hitarchief zijn er nog een groot aantal gasten in de studio. Zo komt Denise uit Aalsmeer vertellen over een educatieproject op Bali (Indonesië), komt Radiokok Marc Eveleens vertellen over zijn ervaringen bij het Aalsmeer Flower Festival van afgelopen weekend en ontvangen we de organisatoren van de Westeinder Water Week, die weer van start gaat met tal van activiteiten. En natuurlijk heeft Ron weer de lekkerste hits uit de 80s, 90s en de hits van nu uitgezocht en maak je weer kans op twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze met de Twitterhit. Deze week is men voor de Twitterhit opzoek naar jouw ultieme gezellige meezinger. Geef jouw keuze door via het Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. En luister natuurlijk mee vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur naar het meest leuke radiocafé van de regio.

Housemix
Na alle interviews zin in non-stop muziek? Vanaf 23.00 sluit ‘De DakVanJeHouse-Mix’ zoals gebruikelijk de vrijdagavond van Radio Aalsmeer af. Frederik draait onder zijn artiestennaam ‘Frezo Vivace’ de beste housemuziek. Samen met Niels (die zorgt voor de fameuze geluidseffecten) brengt dit programma je in de stemming om uit te gaan, maar het kan ook via de website teruggeluisterd worden op andere momenten. De show begint met deephouse en werkt geleidelijk op naar progressive house. Nooit deze muzikale reis met geluidseffecten missen? Like het programma op facebook.com/dvjhm voor de DakVanJeHouse-Alert!

Het geheim van de bosbessentaart
Vorige week moesten we Anne-Maria (@Puur) missen. Co-host Esther (@Wilg) nam het programma alleen voor haar rekening. Maar maandag 29 juni tussen 18.00 en 19.00 uur zijn beide dames weer present. En uiteraard belooft dat weer goede interactieve social mediaradio mét boeiende gasten.
In de laatste ‘Door de Mangel’ voor de zomervakantie is diezelfde avond van 19.00 tot 20.00 uur Jasper Engel te gast. Hij is vorige week uitgenodigd door zijn oom Peter, die in de enige Aalsmeerse talkshow vertelde over zijn jeugd aan de Legmeerdijk, zijn bedrijf Engel Rozen en zijn passie voor motorrijden. De trotse oom Peter wil van zijn neef graag het geheim van de overheerlijke bosvruchtentaart weten. Zou Jasper dit geheim prijsgeven? Luister maandag naar ‘Door de Mangel’!
‘De Top 10 van…’ ontvangt daarna, van 20.00 tot 21.00 uur, Jenny Piet. Zij presenteert maandelijks het actualiteitenprogramma ‘Weekend Magazine’ op zaterdag, maar is daarnaast vrijwilligster bij het Crown
Theater.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win bioscoopkaartjes bij Radio Aalsmeer

AALSMEER – Deze week maken luisteraars tijdens maar liefst twee programma’s kans op bioscooptickets voor de Crown Cinema. Daarnaast interviews met verschillende boeiende Aalsmeerders, zoals Denise die geld op haalt voor een Balinees educatieproject, Timo Peters van fietsteam Timmerman, bakker Jasper Engel en Jenny Piet. Op donderdag 25 juni van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: