1720 deelnemers fietsen € 16.987,50 bij elkaar met de Rabo Fietstocht

1720 deelnemers fietsen € 16.987,50 bij elkaar met de Rabo Fietstocht


Geplaatst op: 23 juni 2015

Woerden – Ondanks de regen en de harde wind was de Rabo Fietstocht van Rabobank Rijn en Veenstromen zaterdag 13 juni een groot succes. Zo’n 1720 mensen fietsten de tocht en spekten de kas van de 150 deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen.

Verenigingen, stichtingen en scholen uit het werkgebied van de Rabobank konden door deelname aan de fietstocht geld ophalen voor de kas. Voor iedereen die de tocht heeft uitgereden, schenkt de Rabobank een vast bedrag, afhankelijk van de verreden afstand, van 7,50 of 20 euro aan een lokale vereniging, stichting en school naar keuze. Tot een maximum van 750 euro. In totaal is 16.987,50 euro bij elkaar gefietst door 1720 deelnemers! 1393 mensen fietsten de route van 30 km en 327 mensen de route van 100 km. Twee verenigingen hebben zelfs het maximum van 750 euro bij elkaar gefietst!

Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC De Merel zijn de routes uitgezet en uitgepijld. “De route was heel goed te volgen door de vele borden. Een routebeschrijving hadden we niet eens nodig”, aldus een deelnemer aan de fietstocht. De Verkeersregelaars Woerden zorgden ervoor dat iedereen veilig kon oversteken en de lokale EHBO-verenigingen waren aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Lokale ondernemers
Er kon gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook bij Zwembad De Koet in Kockengen en Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hadden de deelnemers de gelegenheid om bij lokale ondernemers een kop koffie te drinken of iets te nuttigen, maar ook bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Schaats- en Mutsenmuseum, Fort Amstelhoek of Fort Wierickerschans.

Rabobank Rijn en Veenstromen kijkt terug op een succesvolle fietstocht en bedankt iedereen die deze fietstocht mogelijk heeft gemaakt. Schrijft u de datum voor 2016 alvast in uw agenda: zaterdag 11 juni!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

1720 deelnemers fietsen € 16.987,50 bij elkaar met de Rabo Fietstocht

Woerden – Ondanks de regen en de harde wind was de Rabo Fietstocht van Rabobank Rijn en Veenstromen zaterdag 13 juni een groot succes. Zo’n 1720 mensen fietsten de tocht en spekten de kas van de 150 deelnemende verenigingen, stichtingen en scholen.Verenigingen, stichtingen en scholen uit het werkgebied van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: