The Hucksters

Zaterdag 27 juni Bandjesavond met live muziek op vier podia in Aalsmeer-Centrum


Geplaatst op: 23 juni 2015

De laatste zaterdag van juni is traditiegetrouw de dag waarop Bandjesavond plaatsvindt. Zaterdag 27 juni is het dan ook weer tijd voor dit evenement met live muziek in de dorpskern van Aalsmeer. Op vier plaats in het centrum spelen bands en draaien dj’s. De avond start om 20.30 uur.

Bandjesavond wordt georganiseerd door vier horecazaken en ondernemersfonds Meer Aalsmeer. Elke horecagelegenheid is verantwoordelijk voor een locatie. In de Zijdstraat brengt Café De Praam de 5-koppige feestband Hit Me op de planken. Deze jonge jongens en dame spelen een gevarieerd repertoire, van funk tot dance en van pop tot groove. Met veel energie en liefde voor de muziek zorgen zij voor een goede sfeer. Er mag gedanst worden! Vrolijke klanken zijn er op deze locatie ook van dj Bert.
De band bij Café Bar Joppe op de hoek Marktstraat/Weteringstraat behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. The Hucksters is een vaste gast op Bandjesavond en speelt ook bij veel andere evenementen in Aalsmeer en omgeving, zoals vorige week nog bij Plaspop. Vervelen doet hun muziek nooit. Passie en plezier spatten van de optredens af, waarbij de ene rockklassieker de andere opvolgt.

In de Dorpsstraat wordt de muziek verzorgd door coverband Bad Habit, afgewisseld met de welbekende dj-kunsten van Kees Markman. Bad Habit bestaat uit vier heren en twee dames. De zangeressen worden ondersteund door gitaar, basgitaar, drums en twee saxofonisten. Samen brengen zij de leukste popnummers van de afgelopen 25 jaar ten gehore.
Op het Raadhuisplein verzorgt De Jonge Heertjes een podium. Muziek is er van Flat Out. Deze energieke en ruim bezette coverband nam al verschillende cd’s op en heeft dan ook meer dan voldoende ervaring om de stemming er goed in te brengen. Het belooft dan ook een feestje te worden op het Raadhuisplein.

Drankjes en hapjes
Tijdens de optredens kunnen bezoekers bij de verschillende verkooppunten terecht voor een drankje. Het Wapen van Aalsmeer serveert een heerlijk sateetje of een broodje hamburger maar ook op andere plekken zijn lekkere snacks verkrijgbaar. Uiteraard bevinden zich ook toiletten in de nabijheid van de verschillende podia. De politie zal streng optreden tegen wildplassers. De EHBO-caravan van de afdeling Aalsmeer bevindt zich in de Weteringstraat. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de beperkt beschikbare parkeergelegenheid en alcoholcontroles. Bandjesavond start om 20.30 uur en duurt tot 01.00 uur. Voor meer info: www.aalsmeercentrum.nl.

The Hucksters


DJ Bert

Flat Out

Flat Out

Hit me


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 27 juni Bandjesavond met live muziek op vier podia in Aalsmeer-Centrum

De laatste zaterdag van juni is traditiegetrouw de dag waarop Bandjesavond plaatsvindt. Zaterdag 27 juni is het dan ook weer tijd voor dit evenement met live muziek in de dorpskern van Aalsmeer. Op vier plaats in het centrum spelen bands en draaien dj’s. De avond start om 20.30 uur. Bandjesavond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: