001 -Family
Eerste Jonge Helden lintjes in Aalmeer voor Roy en Justin Huiskens

Eerste Jonge Helden lintjes in Aalmeer voor Roy en Justin Huiskens


Geplaatst op: 23 juni 2015

Afgelopen zaterdag tijdens het Bruggenfestival reikte wethouder Jeugd en Onderwijs, Gertjan van der Hoeven, samen met kinderburgemeester Vince Boom de eerste “Jonge Helden” lintjes uit aan de goochelende broers Roy en Justin Huiskens. De broers van respectievelijk 15 en 14 jaar oud kregen de lintjes en een oorkonde omdat ze met hun goochelacts regelmatig belangeloos optreden voor goede doelen zoals Zorgcentrum Aelsmeer, Kloosterhof, Stichting Opkikker, Todos en voor “Free a Girl”. Ook zijn de broers ambassadeurs van de Stichting Opkikker.

Wethouder Gertjan van der Hoeven: ‘In het collegeakkoord van CDA en Aalsmeerse Belangen is afgesproken dat er een Kinderburgemeester en Jonge Heldenlintjes zouden komen in Aalsmeer. Ik ben blij dat we dit nu al voor elkaar hebben gekregen. Met de lintjes wil de gemeente haar waardering laten blijken voor de vrijwillige, maatschappelijke inzet van jongeren. We konden ons met Roy en Justin geen betere kandidaten voor de “Jonge Helden” lintjes wensen. We hebben van alle instellingen hartverwarmende referenties gekregen. Niet alleen werd de kwaliteit van hun optredens geprezen maar vooral ook dat ze zich vaak, samen met hun familie, spontaan aanboden om een optreden voor goede doelen te verzorgen.”


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste Jonge Helden lintjes in Aalmeer voor Roy en Justin Huiskens

Afgelopen zaterdag tijdens het Bruggenfestival reikte wethouder Jeugd en Onderwijs, Gertjan van der Hoeven, samen met kinderburgemeester Vince Boom de eerste “Jonge Helden” lintjes uit aan de goochelende broers Roy en Justin Huiskens. De broers van respectievelijk 15 en 14 jaar oud kregen de lintjes en een oorkonde omdat ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: