001 - Escaperoom aglemeen
Het Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn organiseert een gezellige dag in Avifauna

Het Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn organiseert een gezellige dag in Avifauna


Geplaatst op: 29 juni 2015

Zaterdag 13 juni is een groep mensen met een beperking – uit woonstichting Ons Tweede Thuis – naar Avifauna geweest. Het bezoek werd georganiseerd door het Jongeren Rode Kruis, afdeling Aalsmeer en Uithoorn. Het was een super gezellige dag, met gelukkig goed weer.

Alle vrijwilligers waren al vroeg aanwezig om te helpen met het klaarmaken van heerlijke lunchpakketjes. Daarna werd de dag besproken en werden de plekken verdeeld voor het vervoer richting Avifauna. De stemming zat er al meteen goed in op de heenweg en het was erg gezellig en vrolijk in de busjes en auto’s.

Aangekomen op de bestemming gingen de gasten en vrijwilligers in kleinere groepjes uiteen om alles te bekijken. De gasten kwamen uit verschillende woningen van Ons Tweede Thuis – een woonstichting voor mensen met een beperking – uit de omgeving van Aalsmeer en Uithoorn. Met z’n allen gingen we naar de vogelshow, dit was erg spectaculair en super leuk. Verder zijn we bij de kleine vogeltjes geweest die je ook kon voeren. Ze kwamen dan op je hand zitten en aten uit een klein bakje dat je bij de ingang kreeg.

De dag vloog snel voorbij en het was tijd voor lunch. Bij de lunch speelden mensen in de speeltuin en hebben we een groepsfoto gemaakt vanuit de lucht. Na de lunch konden we nog even rondlopen en de laatste plekjes bekijken. De dag is afgesloten met een zakje chips en een rondje souvenirwinkel voor de mensen die dat wilden. Aan de stralende gezichten in de bus terug te zien heeft iedereen een top dag gehad! Wij willen graag iedereen bedanken die deze dag zo fantastisch heeft laten zijn!

Het Jongeren Rode Kruis zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten. Wij organiseren activiteiten voor mensen in een sociaal isolement, zoals mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis of volg @jjrodekruis op twitter.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Het Rode Kruis Aalsmeer en Uithoorn organiseert een gezellige dag in Avifauna

Zaterdag 13 juni is een groep mensen met een beperking – uit woonstichting Ons Tweede Thuis – naar Avifauna geweest. Het bezoek werd georganiseerd door het Jongeren Rode Kruis, afdeling Aalsmeer en Uithoorn. Het was een super gezellige dag, met gelukkig goed weer. Alle vrijwilligers waren al vroeg aanwezig om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: