Prijzen regen bij GVM ’79

Prijzen regen bij GVM ’79


Geplaatst op: 29 juni 2015

Zaterdag 27 Juni was het dan zo ver, de toestelfinale in Galgenwaard! Tijdens deze finale hadden 15 turnsters van GVM zich geplaatst. De eerste wedstrijd was het erg druk met 8 turnsters die mochten aantreden. Er waren mooie oefeningen op de balk te zien van Rosalien Sjarifudin en Hatice Cankaya. Rosalien hurkte mooi door en de handstand van Hatice was mooi strak. Isa de Jong, Stefanie Plooij en Nynke Bouwman waren aan de beurt bij sprong. Isa sprong een strakke handstandplatval waarmee zij een eerste plek behaalde. Dit keer maakte Isa geen fouten op de brug en behaalde een mooie tweede plaats. Nynke ging van start bij de sprong en eindigde als tweede.

Ook op vloer werd Nynke tweede met haar mooie oefening. Stefanie turnde daarna een mooie oefening op balk. Helaas niet genoeg voor een medaille, maar toch goed gedaan. Luna van Sijl deed de overslag op de vloer wat haar extra punten opleverde. Op sprong behaalde Luna een eerste plaats met haar handstand platval. Merel ten Haaf en Iris Koppenol waren ook aan de beurt. Merel voerde een mooie vloer oefening uit waarbij ze een mooie glimlach op had staan. Hiermee behaalde zij een vijfde plek. Iris had eerst wat moeite met het inturnen bij de brug maar tijdens de wedstrijd was hier niks meer van terug te zien. Met het ophurken en haar mooie salto behaalde Iris een derde plek. In de tweede wedstrijd waren Tara de Jong, Lisa Snoek, Lisa van Nobelen en Lincy Bunschoten aan de beurt. Lincy en Lisa van Nobelen lieten beide een mooie vloeroefening zien. Hierbij waren beide overslagen uitstekend. Lisa van Nobelen had ook nog de brug als finale onderdeel. Met haar salto af behaalt Lisa hiermee een derde plaats. Toen was het de beurt aan Tara de Jong en Lisa Snoek. Lisa haar sprong was krachtig en strak, maar net niet genoeg voor de eerste plaats. Toch een mooie tweede plaats behaald! Tara was helemaal in haar element op de balk en maakte een koprol waarbij ze op de balk bleef. Het leverde haar een derde plaats op. Ook Tara haar overslag op de vloer was erg mooi. Dan de laatste wedstrijd. In deze wedstrijd was het de beurt aan Marit Zwemer, Karlijn Hoornweg en Grace Makungu. Vlak voor de wedstrijd werd Marit nog opgeroepen als reserve voor op de vloer. Dit was erg spannend maar achteraf nergens voor nodig. Ze turnde een uitstekende oefening waarbij ze met haar radslag arabier de lucht in schoot.Op sprong kwam Marit net te kort voor een medaille en eindigde als vierde. Karlijn en Grace hadden allebei de balk als toestelfinale. Bij Karlijn ging de koprol perfect en Grace bleef op de balk staan met haar radslag. Goed gedaan! Bij sprong schoot Grace over de kast heen, zoveel vaart had ze en haar benen mooi gestrekt! Ze behaalde daarmee een eerste plaats. Karlijn mocht ook in de vloer finale haar oefening laten zien. Ze maakte een mooie overslag en een boogje. Al met al was dit een zeer geslaagde dag.

Er zijn veel medailles behaald door turnsters van GVM. Meiden jullie kunnen trots zijn op jezelf!!


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijzen regen bij GVM ’79

Zaterdag 27 Juni was het dan zo ver, de toestelfinale in Galgenwaard! Tijdens deze finale hadden 15 turnsters van GVM zich geplaatst. De eerste wedstrijd was het erg druk met 8 turnsters die mochten aantreden. Er waren mooie oefeningen op de balk te zien van Rosalien Sjarifudin en Hatice Cankaya. Rosalien … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: