001 -Family
2e Sweet summer zangconcert bij Greetje de Haan in Mijdrecht

2e Sweet summer zangconcert bij Greetje de Haan in Mijdrecht


Geplaatst op: 29 juni 2015

Vrijdag 3 juli is het tweede zomer zangconcert bij Zangschool Greetje de Haan. Net als een maand geleden staan verschillende muziekstijlen en improvisaties op het programma. Klassiek maar ook jazz en populair. Op het ‘open podium’ laat De Haan zelf horen wat het verschil is tussen een pop-, jazz,- en klassieke zangstem.

“Ik vind het leuk om in de programmering variatie aan te brengen. Onze luisteraars laten horen en ervaren waar de verschillen in muziekstijl zitten en wat er allemaal mogelijk is met je prachtige stem. Met dit zomerconcert sluiten ik en mijn zangtalenten een fantastisch muziekjaar af,” zegt de Mijdrechtse zanglerares.

Het repertoire bestaat vrijdag uit liederen van onder anderen George Ezra en Johannes Brahms. Donna Veenhof zingt ‘Dat Is Mijn Wens’, een song uit de Disneyfilm De Kleine Zeemeermin, en Els Dubbelman brengt het vrolijke Mädchenlied ten uitvoering. Wilma Schoenmaker en Cathelijn Gelderloos komen op het podium met opzwepende summerjazz en Annemarie Stolwijk vertolkt het bekende Fever van Ella Fitzgerald. Op het ‘open podium’ staan, naast Greetje de Haan zelf, Raniël Nijhuis en Bram Nijhoff met een cover van Sam Smith: Stay With Me.

“Plaatsen moeten van te voren zijn gereserveerd. Maar omdat het vrijdag voorlopig het laatste concert is in de reeks van maandelijkse muziekuitvoeringen, mag je naar binnen in ruil voor een gulle glimlach. Wat het je waard is mag je na afloop voor jezelf bepalen. Toegang is dus niet gratis,maar zeker niet voor niets,” knipoogt de gepassioneerde zangdocente.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Plaatsen reserveren via email:g.w.dehaan@outlook.com of 06-20743560. Bozenhoven 128A, Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2e Sweet summer zangconcert bij Greetje de Haan in Mijdrecht

Vrijdag 3 juli is het tweede zomer zangconcert bij Zangschool Greetje de Haan. Net als een maand geleden staan verschillende muziekstijlen en improvisaties op het programma. Klassiek maar ook jazz en populair. Op het ‘open podium’ laat De Haan zelf horen wat het verschil is tussen een pop-, jazz,- en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: