001 -Family
Tropisch nachtzwemmen op 3 juli in Het Oosterbad in Aalsmeer

Tropisch nachtzwemmen op 3 juli in Het Oosterbad in Aalsmeer


Geplaatst op: 30 juni 2015

Het is tropisch warm in Nederland en wie wil er dan niet heerlijk verkoeling zoeken door een duik in Het Oosterbad te nemen.

Heel veel oude bekenden hebben dat deze week al gedaan tijdens de Zwem4daagse. De watertemperatuur is de afgelopen week enorm gestegen: van een heel frisse 11 graden vorige week heeft het water nu al een temperatuur van boven de 20 graden!
Daarom gaat Het Oosterbad aanstaande vrijdag 3 juli weer een poging wagen. De weersvoorspellingen zijn namelijk zeer goed voor ‘Tropisch Nachtzwemmen’.

Als sluitstuk van de gezwommen Zwem4daagse deze week volgt a.s. vrijdagavond zwemmen in het donker.
Het Oosterbad blijft geopend totdat het echt donker is. Jong en oud mogen in het donker komen zwemmen - en natuurlijk van de duikplank af, altijd spannend - tot 00.00 uur.
Dit alles wordt heel gezellig gemaakt met hedendaagse muziek op het terras, dus ook voor wie niet wil zwemmen is er genoeg reden om naar Het Oosterbad te komen.
Je mag je favoriete muziek meenemen en wie weet wordt ook jouw muziek gedraaid.

Kindermiddag
Voor de allerkleinsten is er uiteraard op woensdagmiddag 1 juli de kindermiddag met een springkussen,schminken,koekhappen en poffertjes eten.
Voor al het actuele nieuws: www.hetoosterbad.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tropisch nachtzwemmen op 3 juli in Het Oosterbad in Aalsmeer

Het is tropisch warm in Nederland en wie wil er dan niet heerlijk verkoeling zoeken door een duik in Het Oosterbad te nemen.Heel veel oude bekenden hebben dat deze week al gedaan tijdens de Zwem4daagse. De watertemperatuur is de afgelopen week enorm gestegen: van een heel frisse 11 graden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: