001 - Escaperoom aglemeen
Radio Aalsmeer op zomerse tour

Radio Aalsmeer op zomerse tour


Geplaatst op: 30 juni 2015

AALSMEER – Voor verschillende programma’s gaat deze week de zomerstop in. ‘Halte Zwarteweg’, ‘Let’sGo2theDisco’ en ‘Vrijdagavondcafé’ sluiten in juli en augustus de radiodeuren. En ook de presentatoren van ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’ genieten in deze periode van hun vakantie. Op deze tijden hoort u herhalingen of muziek.

Maar dit betekent niet dat er niets te beleven is op Radio Aalsmeer. Zaterdag 4 juli van 12.00 tot 13.00 uur wordt in ‘Aalsmeer Politiek’ de Aalsmeerse politieke week doorgenomen met Het Aalsmeers Collectief (HAC). Ook dit jaar zendt Radio Aalsmeer weer de Zomerse 50 uit. Dit is een hitlijst bestaande uit favoriete zomerhits van luisteraars. Ook stemmen? Dit kan op: www.zomerse50.nl. De voorlopige planning is dat de Zomerse 50 op 30 augustus a.s. wordt uitgezonden op Radio Aalsmeer.

LG2tD
Vrijdag is het eindelijk zover......VAKANTIE! En de vakantie begint zonnig dus daarom hebben Joey en Kim hun favoriete zomerse hits uitgezocht en deze hoor je vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur.
Ook Joey en Kim gaan genieten van de zomervakantie je hoort de komende 3 weken dan ook hun favoriete uitzendingen. Zo hoor je de uitzending van DJ Jay en Renee nog een keer, luisteren je nog een keer naar de top 5 van Oceanus Triathlon en hoor je natuurlijk ook de uitzending met Kinderburgemeester Vince!
31 juli zijn Joey en Kim weer live in de studio om weer gezellige live uitzendingen te maken. Wil jij wat komen vertellen over je vakantie, je weekje kamp of heb je iets anders bijzonders meegemaakt tijdens de vakantie? Laat het ons weten en kom gezellig naar de studio!

Door de Mangel op herhaling
Afgelopen maandag was de laatste live uitzending van dit seizoen te beluisteren. Bakker Jasper Engel was te gast en gaf ons het geheim van de lekkerste bosvruchtentaart van het land: eerlijke verse producten en veel liefde!
De komende weken zijn presentatoren Mylène en Elbert en technici Edgar en Olaf op vakantie en zullen er een aantal herhalingen van het afgelopen seizoen worden uitgezonden. Op maandag 6 juli wordt de reeks herhalingen geopend met het programma van 6 oktober jl. waarin fotografe Astrid Mulder te gast was. Op 17 augustus starten we weer met de nieuwe reeks live uitzendingen. Te gast is dan Coen Eveleens van jachthaven Drijfhuis. Jasper Engel wil graag van hem weten hoe hij zijn jachthaven toch elke keer weer zo vol krijgt.

Radio Aalsmeer wenst iedereen een heel zonnige, gezellige, avontuurlijk, spetterende maar vooral muzikale zomervakantie! En voor de thuisblijvers: Radio Aalsmeer zorgt ook in de zomer voor heerlijke lokale radio!

Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne muziek. Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). Het bezoekadres van de studio is Van Cleeffkade 15, Aalsmeer (in de Crown Business Studio’s).

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer op zomerse tour

AALSMEER – Voor verschillende programma’s gaat deze week de zomerstop in. ‘Halte Zwarteweg’, ‘Let’sGo2theDisco’ en ‘Vrijdagavondcafé’ sluiten in juli en augustus de radiodeuren. En ook de presentatoren van ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’ genieten in deze periode van hun vakantie. Op deze tijden hoort u herhalingen of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: