001 -Family
Tennisdag bij TV De Ronde Vener

Tennisdag bij TV De Ronde Vener


Geplaatst op: 1 juli 2015

Afgelopen zaterdag 20 juni, heeft de jaarlijkse jeugddag plaatsgevonden bij tennisvereniging De Ronde Vener .
Dit jaar stond naast tennissen ook poldersporten op het programma. Met 40 kinderen zijn we naar de Boerinn in Kamerik geweest. De kinderen hebben zich daar enorm vermaakt en de meeste hebben zich niet weten droog te houden.
Na het poldersporten zijn we terug naar de club gegaan en hebben daar onder leiding van Hans Berk genoten van een heerlijke barbeque, patatjes en stokbrood met kruidenboter. Uiteraard hebben we ook nog getennist en zijn de kinderen om 21.30 uur allemaal weer opgehaald.
Denk je nu, goh TV DRV dat lijkt me ook leuk, om daar eens te gaan kijken/tennissen, neem gerust vrijblijvend contact op met de jeugdcommissie via jeugd@tvdrv.nl. Je hoort dan z.s.m. iets van ons.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennisdag bij TV De Ronde Vener

Afgelopen zaterdag 20 juni, heeft de jaarlijkse jeugddag plaatsgevonden bij tennisvereniging De Ronde Vener .Dit jaar stond naast tennissen ook poldersporten op het programma. Met 40 kinderen zijn we naar de Boerinn in Kamerik geweest. De kinderen hebben zich daar enorm vermaakt en de meeste hebben zich niet weten droog … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: