001 -Family
Aanstaande zaterdag Vogelvrij Festival 2015

Aanstaande zaterdag Vogelvrij Festival 2015


Geplaatst op: 1 juli 2015

Nog één nachtje en dan is het eindelijk weer zover: Vogelvrij Festival 2015! Het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek is omgetoverd tot een spectaculair festivalterrein met dit jaar voor het eerst twee stages! 12 uur lang vind je op de Beatbird stage en de Raveraaf stage de crème-de-la-crème op het gebied van EDM, house, deephouse, minimal en techno. Met fantastisch weer en opnieuw een record aantal bezoekers belooft het een te gekke dag te worden! Ter verkoeling worden tot 19.00 uur gratis waterflesjes uitgedeeld en is er heel veel Vogelvrije waterpret!

Internationale en nationale topartiesten maken hun opwachting bij het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek. Bij de Beatbird stage kun je in de openlucht genieten van de vetste EDM en house muziek. Bij de compleet met circustent omgedoopte Raveraaf stage komen de liefhebbers van minimal, deephouse en techno helemaal aan hun trekken. Verspreid over de twee stages vind je in totaal maar liefst 18 artiesten waaronder househelden Benny Rodrigues, La Fuente en Kenneth G en technobazen Secret Cinema, Man With No Shadow en Luuk van Dijk. Voeg daar de acts van DJ Jean & Kris Kross Amsterdam aan toe en het kan niet anders dan helemaal los gaan!

Het festivalterrein is dit jaar helemaal opnieuw ingericht. Naast de uitbreiding door de toevoeging van een extra stage, wil de organisatie dit jaar ook meer bieden op het gebied van licht/geluid en beleving. Het Vogelvrij Festival is daarvoor een samenwerking aangegaan met een nieuw productiebedrijf, Energy Productions. Het productiebedrijf verzorgt onder andere de podia op grote festivals als Extrema Outdoor en Zomerkriebels Festival en zal dit jaar ook de Beatbird en Raveraaf Stage voorzien. De organisatie heeft nog meer verrassingen in petto, maar houdt die geheim tot het festival zelf.

De weersvooruitzichten voor het festival zijn fantastisch. Het wordt zonniger en warmer dan ooit! Vanwege de verwachte hitte heeft de organisatie gezorgd voor verschillende koelmogelijkheden. In samenwerking met de gemeente De Ronde Venen worden er door Nuchter Verstand tot 19.00 uur gratis waterflesjes uitgedeeld. Met zwembaden, waterpistolen en sproeiers op het festivalterrein wordt het één grote Vogelvrije waterpret! Zoek je de verkoeling in de schaduw dan kan je terecht in de circustent of onder de parasols. Vergeet je zonnebrandcrème niet mee te nemen om je goed in te smeren. Mocht er toch een verdwaald drupje regen vallen, dan sta je hier ook droog. Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen veilig in op te bergen zodat deze niet vogelvrij zijn.

Voor de late beslissers heeft het Vogelvrij Festival nog een klein stapeltje kaarten beschikbaar die aan de deur worden verkocht (€25). Wil jij zeker zijn dat je binnenkomt, koop dan vandaag tot 23.00 uur nog je ticket in de voorverkoop (€22) via www.vogelvrij-festival.nl, onze Facebook pagina of Primera.

De vliegtijd is 4 juli van 14.00 tot 02.00 hiermee is Vogelvrij Festival het enige festival in Nederland wat tot twee uur ’s nachts duurt! Het festival is per auto (gratis parkeren), fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. Na afloop rijden er pendelbussen richting Uithoorn busstation.

Check onze website www.vogelvrij-festival.nl en volg ons via Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws en alle festivalinfo. Plaats tijdens het festival ook je vogelvrije foto’s op Instagram (tag: vogelvrij2015) en maak kans op leuke prijzen!
Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanstaande zaterdag Vogelvrij Festival 2015

Nog één nachtje en dan is het eindelijk weer zover: Vogelvrij Festival 2015! Het Fort bij Uithoorn te Amstelhoek is omgetoverd tot een spectaculair festivalterrein met dit jaar voor het eerst twee stages! 12 uur lang vind je op de Beatbird stage en de Raveraaf stage de crème-de-la-crème op het Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: