001 -Family
Nieuwe cursusdatums EHBO seizoen Uithoorn 2015-2016

Nieuwe cursusdatums EHBO seizoen Uithoorn 2015-2016


Geplaatst op: 1 juli 2015

Dit jaar gaat op 29 september de nieuwe EHBO cursus van de KNV EHBO afdeling Uithoorn van start! De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en iedereen vanaf 15 jaar kan zich aanmelden. In 15 lessen word je opgeleid voor het diploma Eerst hulp. De herhalingslessen beginnen een week eerder op 22 september. Heb je al een EHBO diploma, maar ben je op zoek naar een andere vereniging? Je bent bij ons van harte welkom!

Bij voldoende deelnemers verzorgen wij op 2 en 9 februari de opleiding reanimatie/AED. In twee avonden leer je de fijne kneepjes van de het reanimeren en het gebruik van een AED. De herhalingsles voor niet-leden wordt gegeven op 15 december.
Ook zullen we in 2016 weer een cursus EHBO Kind organiseren. Dit doen we in drie avonden op 8, 15 en 22 maart. Deze opleiding voldoet aan alle eisen van het Oranje Kruis voor gastouders. Een korte, maar complete cursus. Ook handig voor (aanstaande) ouders, grootouders of als je vaak op kinderen past. Niet-leden kunnen de herhaling op 19 april bij ons volgen.

Alle opleidingen worden gegeven op de dinsdagavond in Activiteitencentrum De Scheg, Arthur van Schendellaan 100A te Uithoorn.
Kijk voor meer informatie op onze website www.ehbo-uithoorn.nl en meld je gelijk aan! Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de secretaris van de vereniging: Ria van Geem, via e-mail: ehbouithoorn@kabelfoon.net.

 


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe cursusdatums EHBO seizoen Uithoorn 2015-2016

Dit jaar gaat op 29 september de nieuwe EHBO cursus van de KNV EHBO afdeling Uithoorn van start! De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis en iedereen vanaf 15 jaar kan zich aanmelden. In 15 lessen word je opgeleid voor het diploma Eerst hulp. De herhalingslessen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: