001 -Family
Zomerworkshops Dorpsacademie Mus & Muzen bij Zorgboerderij Amstelkade in Wilnis

Zomerworkshops Dorpsacademie Mus & Muzen bij Zorgboerderij Amstelkade in Wilnis


Geplaatst op: 1 juli 2015

Altijd al buiten in de natuur willen schilderen? Deze zomer keert beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden terug op het oude nest, daar waar haar liefde voor het buiten kunstlessen geven geboren werd: Zorgboerderij Amstelkade in Wilnis.
Aan de Amstelkade ligt een prachtige natuurcamping met kinderboerderij, vol schilderachtige plekken, met veel mogelijkheden voor kinderen om de natuur te ontdekken én lekker te kunnen spelen. Ook volwassenen zullen betoverd raken door deze lieflijke plek waar de inspiratie voor het opscheppen ligt. Jenneke van Wijngaarden van Dorpsacademie Mus & Muzen is ontroerd door de hartelijkheid waarmee Amstelkade de terugkomst van de zomerworkshops verwelkomt en heeft er buitengewoon veel zin in!

Kinderen vanaf zeven jaar
Dieren tekenen, bloemen schilderen. Buiten spelen. Creatief bezig zijn in de vrije natuur.
Zonder mobiel, IPad, Ipod en verder alles met een scherm. (mocht een kind zoiets meenemen stop ik het voor de duur van de workshop in een kluisje)
Kosten: €25, inclusief alle materialen
De groepsgrootte zal zo’n acht kinderen zijn dus snel aanmelden! Vol= vol!
Data: 16 juli & 17 juli en 19 & 20 augustus van 9.30- 14.00 uur. Zelf brood meenemen.

Volwassenen
Of je nu beginner bent, of een verdienstelijk amateurschilder deze workshops bieden voor ieder wat wils. Prachtige vergezichten over de polder, dieren tekenen of een van de andere pittoreske plaatjes vangen die Amstelkade te over heeft. Inspiratie genoeg!
Kosten €49,50, inclusief alle materialen
Data: 25 juli & 26 juli en 8 & 9 augustus van 9.30- 15.00 uur. Zelf lunch meenemen of voor eigen kosten een van de heerlijkheden op het terras van Amstelkade nuttigen.

Op maat
Privé-workshop of voor een privé- groepsworkshop op aanvraag.

Mail voor aanmelding en/of informatie: dorpsacademie@gmail.com
Voor algemene informatie over alle activiteiten van Dorpsacademie Mus & Muzen en Zorgboerderij camping Amstelkade www.dorpsacademie.nl en www.amstelkade.nl


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomerworkshops Dorpsacademie Mus & Muzen bij Zorgboerderij Amstelkade in Wilnis

Altijd al buiten in de natuur willen schilderen? Deze zomer keert beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden terug op het oude nest, daar waar haar liefde voor het buiten kunstlessen geven geboren werd: Zorgboerderij Amstelkade in Wilnis.Aan de Amstelkade ligt een prachtige natuurcamping met kinderboerderij, vol schilderachtige plekken, met veel mogelijkheden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: