001 -Family
Participatieplatform Sociaal Domein zoekt zeven nieuwe leden

Participatieplatform Sociaal Domein zoekt zeven nieuwe leden


Geplaatst op: 2 juli 2015

Het participatieplatform Sociaal Domein is op zoek naar zeven nieuwe leden. De leden worden gevraagd een belangrijke bijdrage te leveren aan goede zorg en ondersteuning voor kwetsbare groepen in de gemeente De Ronde Venen. Het college roept inwoners en personen met een sterke binding met de gemeente op te solliciteren voor 1 augustus 2015.

Het participatieplatform Sociaal Domein bestaat uit 11 leden en een onafhankelijke voorzitter. Het platform adviseert het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad gevraagd en ongevraagd over het gemeentelijk beleid in het Sociaal Domein. Op basis van themabijeenkomsten houden zij structureel contact met inwoners. Het Participatieplatform buigt zich niet over individuele dossiers.

De zittingstermijn in het platform is vier jaar en kan eenmaal met vier jaar verlengd worden. De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer vier uur per week. Voor het lidmaatschap is een bescheiden vergoeding beschikbaar van circa € 75 per officiële vergadering met een maximum van
12 vergaderingen.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Participatieplatform Sociaal Domein zoekt zeven nieuwe leden

Het participatieplatform Sociaal Domein is op zoek naar zeven nieuwe leden. De leden worden gevraagd een belangrijke bijdrage te leveren aan goede zorg en ondersteuning voor kwetsbare groepen in de gemeente De Ronde Venen. Het college roept inwoners en personen met een sterke binding met de gemeente op te solliciteren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: