001 - Week van de ontmoeting
Nieuw bij  Van Kouwen: Service, Park & Fly

Nieuw bij Van Kouwen: Service, Park & Fly


Geplaatst op: 3 juli 2015

Vertrekt u voor een vliegreis vanaf Schiphol? Dan staat uw auto stil en dat is daarmee hét ideale moment om een onderhoudsbeurt of andere werkzaamheden aan uw auto uit te laten uitvoeren.

Van Kouwen introduceert daarom vanaf 1 juli Van Kouwen Service, Park & Fly: onderhoud aan uw auto in combinatie met een parkeer service en transfer naar Schiphol tegen een gereduceerd tarief (heen- en terugreis!).

Op de dag van vertrek rijdt u naar Aalsmeer en Van Kouwen brengt u met een comfortabele shuttlebus naar de juiste vertrekhal bij Schiphol.

Terwijl u op reis bent, worden alle noodzakelijke en gewenste werkzaamheden uitgevoerd, van onderhoud tot aan schade herstel!

Na uw vakantie wordt u vanaf Schiphol weer teruggebracht naar uw auto, die dan weer in topconditie voor u klaar staat. Van de breng- en haalservice kan 24/7 worden gebruikgemaakt.

Van Kouwen Merkservice

Van Kouwen is officieel dealer van de merken Opel, Kia, Fiat, Alfa Romeo en Abarth. Daarnaast zijn alle merken welkom voor onderhoud. Van Kouwen doet dit vanuit hun activiteit Merkservice: onderhoud en reparaties voor alle merken. Dus ongeacht het merk van uw auto kunt u gebruik maken van onze unieke service: Van Kouwen Service, Park & Fly.

Afspraak maken

U kunt 24/7 online een afspraak maken via de website van Van Kouwen. Of tijdens openingsuren via het directe telefoonnummer van de service desk: 020-5672034.


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw bij Van Kouwen: Service, Park & Fly

Vertrekt u voor een vliegreis vanaf Schiphol? Dan staat uw auto stil en dat is daarmee hét ideale moment om een onderhoudsbeurt of andere werkzaamheden aan uw auto uit te laten uitvoeren. Van Kouwen introduceert daarom vanaf 1 juli Van Kouwen Service, Park & Fly: onderhoud aan uw auto in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: